ا.ث
عنوان :

درد لگن

متخصص ارتوپدی
سلام دکتر دو روزه از پشت کمرم دقیقا روی استخون لگنم از سمت چپ تا کف پام درد میکنه عین سوزن سوزن میشه کف پام
دیشب رفتم دکتر عمومی برام آمپول پیروکسیکام زد و گفت این رگ سیاتیک هست

سلام.
بله.این حالتی که می فرمایید بیانگر فشتر به عصب سیاتیک هست که علل متفاوتی میتونه داشته باشه.از تنگی کانال نخاعلی و دیسک تا اسپاسم عضلانی.بهرحال اگر این مشکل تازه بوجود امده و چیزی نیست که از قبل بوده باشه،بیشترین احتمال اسپاسم هست.لذا این داروها را استفاده کنید تا یکماه.
cap.celexib 200mgr
روزی یک عدد
tab.baclofen 10mgr
هر دوازده ساعت یک عدد