ف.ک
عنوان :

وجود لکه خون در مدفوع

متخصص بیماری های کودکان
سلام، دخترم 5 ماهشه و کولیک داشت که با داروهای تجویز شده توسط شما بهتر شد و فرمودید که خودم به تدریج شروع کنم به مصرف سبزیجات..
به گفته شما لبنیات به هیچ عنوان هنوز مصرف نمیکنم..
بعد از واکسن 4 ماهگی هم اسهال شد که مراجعه کردیم و توسط شما ویزیت شد.که گفتید خوب میشه به ندرت و طبیعیه... خیلی کمتر شده تعداد دفعات اسهالش ولی هنوز به شکل اسهال هست.
امروز ظهر مدفوعش بشدت شل و اسهال بود طوریکه تمام پوشک به یکباره پر شد
و حین تعویض دیدم که به اندازه حدود یک سکه کوچک لکه خون به همراه رگه های خون در اسهالش هست..
بعد از اون تا ساعت 12 شب دیگه شکمش کار نکرد
و یکبار دیگه هم به مقدار خیلی کم مدفوع داشت، شل بود ولی نه به شکل اسهال که
یکسری دونه های بلوری شکل که برق میزد هم داخلش بود ، مثل دونه های خرد شیشه یا کریستال که حالتی نرم داشت..
خیلی نگران شدم.اگه میشه راهنمایی کنید
آهن و قطره آ د میدم بهش.
خییلی ممنونم
البته اقای دکتر شب قبلش حلیم و نان شیرمال خورده بودم

سلام احتمالا به ترکیبات حلیم (گوشت کاو ) با نان شیرمال حساس است چون سیر دارد اسکالی ندارد اغلب بعد 8 ماهگی درصورتیکه واکسن روده خورده باشد خوب میشود