م.ر
عنوان :

رفلاکس و آلرژی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر خسته نباشید و وقتتون بخیر
دختر من ده ماه و نیمه هست با وزن 7800 شیر خشک سیمیلاک توتال کامفورت رو میخوره...دخترم آلرژی غذایی و رفلاکس داره یعنی جوری هست که تا میخوام مواد غذایی جدید تست کنم تا یک ماه امتناع میشه با یه ذره ماده ی جدید و چنان رفلاکسش شدید میشه که حتی با قطره چکون هم حاضر به خوردن شیر نیست و واسه غذا هم کم اشتها هست هیچ نوع مولتی ویتامین بهش نمیسازه و از یک ماهگی که متوجه رفلاکس و آلرژی شدم هیچ ویتامینی ندادم بهش در اصل بارها سعی کردم بدم حتی بدون اسانس تست کردم اما اصلا بهش نساخت...
دارو رفلاکس نکسیوم و باکلوفن بهش میدادم که الان چند روزی میشه بدلیل پیدا نکردن نکسیوم بهش لانزو پرازول 15 میدم نصف کپسول صبح ها احساس میکنم این مقدار کمه چون الان رفلاکسش شدید شده و باز امتناع شده تقریبا ده روز میشه بالا میاره و اسهال داره که اسهالش بهتر شده ولی همچنان رفلاکسش هست میخواستم بدونم نظر شما واسه دختر من چیه ؟؟؟ من الان چه دارویی انتی اسید بدم بهش که رفلاکسش رو کنترل کنه و واسه کمبود وزنش چیکار کنم آقای دکتر ؟؟؟
سرلاک بدون شیر واسه وزن دهی چی پیشنهاد میکنید؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
در حال حاضر تنها مواد غذایی که بهش میسازه سیب زمینی و برنج و گوشت گوسفند و مرغ هویج هست فقط همین هیچی دیگه بهش نمیسازه هیچی...بارها سعی کردم ماده جدید اضافه کنم به برنامه غذاییش ولی متاسفانه با مقدار خیلی کم تست بدجور ریخته بهم

سلام سرلاک های بلدین . گرمر . هاینز و هیپ مناسب هستند
ام سی تی اویل و شیرهای هومانا اس ال و گلدن گات را هم میتوانید امتحان کنید
بکلوفن روزی دوبار 1/3 قرص 10 میل و لانزو روزی دوبار نصف کپسول 15 یا اگر جواب نداد 1/3 کپسول 30 را میتوانید به کودک بدهید
آمپول ویتانیت دی 3 تزریقی دریافت کند کافی خواهد بود 1/3 هر دو ماه یک بار