م.س
عنوان :

احساس گرما در گلو و پشت گردن

فوق تخصص ریه
با سلام

بنده از حدود 2 و ماه 10 روز بیش احساس گلو درد مرتب و خلط گلوی مرتب داشتم که گذاشته بودم به حساب حساسیت فصلی که بعد از یک اتفاق رفتم دکتر عمومی روستامون و علائم که به شرح زیر هستند توضیح دادم ابتدا گلو درد داشتم و همچنین خلط گلوی تقریبا همیشگی که اواخر به صورت احساس گرمای از داخل در گلو و پشت گردن به صورت لحظه ای یک یا دوبار در روز ولی از بیرون نرمال بود و هست
دکتر سینوزیت شدید تشخیص دادن و تاوانکس 10 عدد به همراه 2 قرص دیگه دادن که بعد مصرف مقدار زیادی از خلطم خالی شد و مقداری چرک هم خالی شد و بهتر شدم اما بعد از چند روز دوباره علائم ظاهر شدن و ایشون گفتن اصلا خوب نشدین اب سرد و ... و کولر هم ممنوع شده بود
دفعه دوم 5 عدد تاوانکس دو بسته باکلوفن و 6 امپول سفازولین سر 12 ساعت دادن که همگی تموم شدن ولی باز من اون خلط رو مرتب دارم شاید یکم حجمش کمتر شده و احساش گرما در گلو و پشت گردن هنوز باشدت بیشتر ظاهر میشه روزی چند بار

همچنین احساس خفگی (البته فک نکنم تنگی نفس باشه چون می تونم راخت نفسم رو نگه دارم و مشکلی ندارم ولی خفگی به طوری که باد معدم خالی نمیشه و با خوردن نوشابه یا قرص جویدنی و خالی شدن اون باد احساس راحتی دوباره دست میده و خفگی برطرف میشه ) داشتم و ی جورایی حس میکنم مرتبطه به اون علائم

و من همچنان همون علائم اولیه رو دارم و این گیر کردن باد گلو زیر معده یکم جدید تره و از بعد اتمام دور اول درمان ظاهر شد

امروز برای اولین بار یکم این گرما رو پایین تر از گلوم و در سینه حس میکنم شاید دلیلش زیادی بودن حس در گلو هست

این احساس گرما دائمی نیست و بعد مدت کوتاهی محو میشه تا نوبت بعدی

دیگه برام عجیب شده و دارم نگران میشم

قرص ایروکاست هر شب یک عدد و اسپری بینی فلوتیکازون هر دوازده ساعت یک پاف در هر سوراخ بینی و قرص ستریزین 10میلی شبی یک عدد و بخور آب هم زیاد استفاده کنید تو خونه

و قرص پنتوپرازول 20میلی نیم ساعت قبل از صبحانه بخور

بسیار عالی بنده اساسا الرژی فصلی دارم

من تو روستاییم و مرغ و گوسفند داریم کشاورزی میکنیم خیلی سخته بتونم فاصله بگیرم کامل استفاده از ماسک در حین ارتباط با مرغ و باغ و باغچه میتونه کمک کنه به پیشگیری ؟

در هوای آزاد کار کنید اشکالی نداره و یا باماسک و در و پنجره باز باشن که آلرژی زیاد نشه

با یونجه به هیچ وجه کار نکنید