پ.پ
عنوان :

سرگیجه

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام وقت بخیر خدمت دکتر... پسر17 ساله هستم که بعد از یک مسافرت 6 ساعته(در طی مدت مسافرت 6 ساعته تمام از هنذفری استفاده کردم) زمانیکه از ماشین پیاده شدم احساس سرگیجه و ناپایداری کردم حال با گذشت پنج روز زمانیکه از حالت نشسته میخواهم بلندشوم و راه برم احساس سرگیجه و ناپایداری(احساس ناپایداری بطوری هست که اصلا هیچ مشکلی در راه رفتن ندارم) میکنم... میخواستم بدونم مشکل از کجاست و راه درمان چیست؟(عکس از اخرین ازمایشم که مربوط به اسفند می باشد )
با عرض پوزش اخرین ازمایشم مربوط به ماه اردیبهشت می باشد

با سلام.آیا علامت دیگری مثل ضعف اندام ها،کج شدن صورت،اختلال شنوایی،گرفتگی گوش و تاری دید و دوبینی ندارید؟
و این احساس عدم تعادل چقدر طول میکشد؟
حالت تهوع و استفراغ هم دارید؟

هیچکدوم از این علائم رو ندارم.... احساس عدم ناپایداری هر زمان که میخواهم شروع به راه رفتن کنم احساس سرگیجه دارم و احساس ناپایداری.... نخیر حالت تهوع و استفراغ ندارم

آزمایشات خوبه.
شما احتمالا سرگیجه وضعیتی دارید،بهتر است مایعات زیاد مصرف کنید وقرص بتاهیستین 8میلی گرم هر 8ساعت استفاده کنید.در صورتی که هر علامت دیگری پیدا کردید،جهت بررسی بیشتر مراجعه کنید.

🙏