س.ش
عنوان :

روغن ام سی تی

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر
روغن ام سی تی تهیه کرده ام بالاخره
1-پسرم وارد 5ماه شده طرز مصرف روغن ام سی تی رو خواهش میکنم بفرمایید (درضمن پسرم وارد پنج ماه شده و به دستور شما داروهای ریفلاکس قطع شده وغذای کمکی شروع کرده )لطفا هم در شیر خشک وهم در غذارو بفرمایید چطور بدم
2-سوال دوم هفته پیش که خدمت شما بودم برام سرلاک نوشتید اما داروخانه سرلاکی که داده تصویر شیر و برنج هست اشکال نداره اخه شما گفتید به شیر حساسیت داره تعجب کردم
ایا داروخانه اشتباه کردن یا نه مشکلی نیست و تضویر شیر شیر گاوًنیست
3-برای پسرم برنج مضر نیست؟
از غذای ماحان چه نوعیش برای پسرم مناسب تره؟

سلام روغن ام سی تی روزی سه بار 2 سی سی داخل شیر یا غذا و بتدریج تا 4 سی,سی میتوانید افزایش دهید
روزی 3 تا 5 وعده غذای کمکی و هر 4 تا 6 ساعت شیر بدهید
سرلاک برنج و سیر برای شروع و حساسیت زدایی روزانه دو پبمانه بدهید اگر اسهال یا کهیر نداشت ادامه دهید

درصورت تحمل سرلاک برنج ترکیبات ماجان را هم میتوانید امتحان کنید