s.s
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید اقای دکتر پسرم چندروزی هست ک شیر نمیخوره رفلاکس داره از یک ماهگی ببلاک ای ار خورد تا الان ک 4ماهشه بردمش دکتر گفت گیگوز بده غذا کمکی داد و قطره آهن مولتی ویتامین خیلیم لاغره کپسول امپرازول یک سوم میخوره صب و شب اقای دکتر روز اول ک گیگوز خورد تا چند روز نمیورد بالا بعدش زیاد شدن بعد 1 هفته اوردن بالاش میخواستم بدونم الان چند روزی هست لب ب شیر نمیزنه دلیلش چی میتونه باشه هرکاری میکنم نمیخوره ب نظر شما شیرخشک خارجی ای ار خوبه واسه وزنگیری یا گلدن گات رو درمان رفلاکس تاثیر داره ممنون از پاسخگوییتون
خیلی کم اولاش میورد بالا بعد یک هفته زیاد شد
بعد یک هفته در روز هر روز روزی 3بار میورد بالا
الان 5 روزه لب ب شیر نمیزنه امتناع میکنه از شیر خوردن هرکاری میکنم ب هر روشی شیر نمیخوره اگه هم بخوره ب زور اونم 30 سی سی واسه بچه 4ماهه خوب نیست هر 4ساعت ی بارم ب زور
خیلیم لاغره

سلام شیر نخوردن جزو علائم اصلی ریفلاکس است
غذای کمکی روزی 3 تا 4 بار بدون استفاده از لعاب برنج و بادام
شربت زادیتن و گاویسکون روزی دوبار 1/5 سی سی
قطره ویتامین و آهن بدون لاکتوز مانند ویوا و ایروفیکس روزی 10 قطره
شیردهی,در محل خنک . تاریک و بیصدا

معمولا کافی خواهدبود
از شیر های هومانا اس ال و انتی ریفلاکس ب ب لاک و بیونیل به عنوان شیر اصلی و از شیرهای اینفترینی و گلدن گات به آن آن کمکی روزی 2 تا 3 بار میتوانید استفاده کنید

درصورت پرخوری با رعایت نکردن فاصله شیر و غذا از شربت موتیلیوم یا بکلوفن برای کنترل ریفلاکس باید استفاده کنید