م.+
عنوان :

خون دماغ شدن

متخصص بیماری های کودکان
با سلام وتبریک عید فطر
آقای دکتر پسرم دو ساله ونیم هست خیلی شیطونه وبازیگوشه والبته مدام دستشو تو بینیش میکنه میگه میخاره،بینیش خیلی خشکه از دوران نوزادی این مشکل وداشت به توصیه دکتر از اسپری بینی سدیم کلراید استفاده میکردم وبینیش رو با وازلین چرب میکردم ، این کار وحدوداچند ماهه که انجام ندادم تا دو هفته پیش که دستش تو بینیش کرد خون ازش اومد من هم تمیز کردم وچرب کردم دوباره دیشب هم از بینیش خون اومد البته بیشتر از دفعه قبل وخیلی سریع قطع شد من از چه پماد واسپری استفاده کنم ؟ پسر من آلرژی هم داره بخاطر همین از شیر خشک اچ آ استفاده میکنه ،من بعضی روزها هم شربت لوراتادین بهش میدم زینک هم میدم .قطره آهن و قطره مولتی ویتامین هم هر روز بهش میدم ،چند هفته هم اسپری کلداماریس برای جلوگیری از سرماخوردگی براش استفاده کردم البته الان قطع کردم،لطف میکنید راهنمایی بکنید؟

سلام و تبریک متقابل ، سدیم کلراید ممکن است خشکی را بیشتر کند برای حل این مشکل :
1- از در معرض آلرژن ها ( مثل گرده ها ، عطر واسپری ، دود، گرد وغبار ، کولر آبی و...) قرار گرفتن کودک جلوگیری کنید.از مواد خوراکی آلرژن مثل بستنی ،شکلات ، گوجه بادمجان و...هم جلوگیری کنید .
اسپری سزالین تهیه کنید وروز ی سه بار استفاده کنید اگر باز هم خشکی بود پماد ویتامین آ ( A) داخل بینی کودک بزنید .
کودک 2/5 ساله حتما باید با تجویز پزشک، آهن و زینک و ویتامین مصرف کنه وگرنه نیاز نیست شیر خشک هم توصیه نمیشه به جاش از شیر سویا استفاده شود. ولی اینها حتما باید با پزشک معالج کنترل بشه.
کلدا ماریس پیشگیری کننده نیست ومصرف مداوم توصیه نمیشه
ولی لوراتادین یک مدت مصرف بشه
اگر خونریزی حل نشد حتما معاینه و شاید آزمایش لازمه

🙏