ا.ح
عنوان :

واکسن 18 ماهگی

متخصص بیماری های کودکان
سلام مجدد اقای دکتر .یکی از اشناهامون از تهران اومدن و واکسن 18 ماهگیه بچشو چند روز قبل اینجا زدن بچش الان نزدیک یه هفتس بیقراره و غذا نخورده ایشون دنبال یه دکتر خوب بودن که من شما رو معرفی کردم فقط بخاطر کرونا میترسه بچشو از خونه بیرون بیاره اگر امکانش هست راهنماییش کنید شرح حال دقیق بچشو الان واستون میفرستم. پسرم 18 ماهشه و امروز شش روز از تزریق واکسن 18 ماهگیش میگذره و توی این 6 روز هیچ غذایی بجز شیر من نخورده. از دیروز انگار میل به غذا پیدا کرده و یخچال یا غذا رو نشون میده اما تا توی دهنش میذاره تف میکنه. میوه هایی که خیلی دوست داشت رو هم نمیخوره. دوشب اول بعد واکسن تب 39 درحه داشت که بهش استامینوفن میدادم. تا دیروز هم تب 38 درجه داشت. پریروز یکبار مدفوع آبکی داشت. خیلی بی قرار شده و شب تا صبح هر نیم ساعت بیدار میشه و گریه شدید میکنه. در طول روز هم بیقرار و لجوج شده. نمیدونم از علائم واکسنه یا دندان.دوتا دونه هم روی چونش زده.
الان 11 کیلوئه. آیا لازمه با توجه به شرایط کرونا ویزیت حضوری بیارمش یا اینکه شما دستور یا نسخه ای دارین که بتونم تهیه کنم؟

سلام ببخشید دیر شد. سرم شلوغ بود

من احتمال میدم با توجه به شرح حال شما یه دونه هایی داخل دهانش زده باشه که یه ویروسه و درد در دهان ایجاد میکنه ومانع خوردن بچه میشه.خب مسلما دیده بشه بهتره
میتونی اینا را بدید فعلا
1-شربت زینک سولفات صبح وعصر 2/5سی سی
2-دیفن هیدرامین 1سی سی با قطره چکان قطره قطره قبل از غذا بچکانید داخل دهانش روزی سه بار
3-پرل ویتامین دی 50هزار یک عدد
4-غذا را به صورت مایعات وخنک بدید بهش
اگه هم خواستید بیارین ببینمش

دیشب پسرم خیلی بی قرار شد و مجبور شدم ببرمش پزشک عمومی. فرمایش شما درستع و دهان پسرم زخم بود که دیفن هیدرامین دادن صبح و شب نیم سی سی. که من با توجه به تجویز شما مقدارشو 1 سی سی میکنم روزی 3 بار. فقط گوش پسرم هم عفونت کرده بود که براش اموکسی سیلین دادن هر 8ساعت یه قاشق غذاخوری. مقدارش و نوعش به نظرتون خوبه؟ چون پسرم با ازیترومایسین و سفیکسیم اسهال میشه

سلام اموکسی چند میلی-وزن وسن بچه؟

همرا اموکسی پودر کیدی لاکت صبح وعصر نصف بده تا اسهال نشه