ا.د
عنوان :

گردن و کتف درد

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
5 روز پیش با گردن کتف شانه و ساعد درد شدید به دکتر مراجعه کردم احتمال پارگی دیسک گردن پس از ام آر آی این نظر رو تایید کردن و جراحی نظر شما چیه

سلام خانم افسانه داودی
من MRI شما را دیدم دیسک گردن در بین مهره ششم و هفتم گردن دیده میشود، اگر در عضلات دست دچار ضعف و از گار افتادگی و لاغر شدن نیست ، میتوان یک دوره درمان طبی انجام داد، در صورت پاسخ مناسب میتوان جراحی را عقب انداخت
جهت درمان طبی از یک گردنبند طبی سفت که نسخه آنرا برایتان ارسال میکنم ، گردن بند را بمدت یک هفته می بندید، اولا زیاد سفت نبندید چون ممکن فشار روی عروق بیاورد و سردرد بگیرید ، طوری گردن بند را ببندید که سر بطرف پایین و عقب خم نشود، گردن بند 24 ساعته بسته باشد، در صورت درد شدید از داروی آمپل دگزامتازن استفاده کنید ( اگر حساسیت ندارید) و کپسول ناپروکسن روزانه یک تا دوعدد برحسب شدت درد،
بعداز بستن گردن بند 72 ساعت بعد با تماس ویدئوی چپتان کنم

🙏