م.ق
عنوان :

درد زانو

متخصص ارتوپدی
سلام وقت بخیر برخی اوقات درد در ناحیه زانو ها احساس میکنم و هرازگاهی خالی میکنن اگر لطف کنید تحلیل MRI گرفته شده رو بفرمایید
شب شما هم بخیر
🙏

در ام ار ای ناحیه ستون فقرات گردنی یه بیرون زدگی خفیف دیسک بین مهره های 3 و 4 گزارش شده و در ناحیه کمری هم یه بیرون زدگی دیسک خفیف بین مهره 4 و 5

که هیچ کدوم مهم نیستن و نیاز به کار خاصی نیست

ام ار ای مچ دست کاملا نرماله

متخصص جراحی مغز و اعصاب روی گردن خیلی تاکید کردن که خیلی رعایت کنم
علت درد زانو چیه آقای دکتر
؟؟؟

توی ام ار ای زانو یه ورم مختصر زانو گزارش شده به همراه یه شواهدی از پارگی خفیف ، قسمت خلفی منیسک داخلی که هیچ کدوم مهم نیستن و نیاز به کار خاصی ندارن

ولی رباط صلیبی قدامی ، که مشخص نکرده برای کدوم زانو هستش ، دچار پارگی نا کامل هستش

کدوم زانوتون احساس خالی کردن دارین ؟

🙏