ش.م
عنوان :

انحراف پا کودک

متخصص ارتوپدی
با سلام پسری سه ساله دارم که اززمانی که راه افتاده متوجه شدم کمی روی پای راستش موقع راه رفتن اصطلاحا می لنگه وزانو راست رو زیاد داخل میده ودکتر اطفال گفتن شلی مفصل داره به ارتوپد هم مراجعه کردم گفتن کمی انحراف توی لگن داره اما خوب میشه وفقط داروی تقویتی دادن اما پسرم بدتر شده وخصوصا صبح ها وقتی بیدارمیشه بیشتر متوجه میشم که می لنگه ونگرانم عکسهای رو که گرفتیم رومیفرستم ممنون میشم نظرتون رو بگید چون فعلا ترجیح میدم حضوری به مطب دکتر مراجعه نکنیم بخاطر بیماری کرونا

سلام.
بحمدلله رادیوگرافی های پسرتون خوبه و مشکل پاتولوژیکی نداره.و اینکه معمولا بخاطر فیزیولوژی بدن اطفال تا 6 سالگی خیلی از موارد انحرافی و مشکلاتشون حل میشه.نگزان نباشید و فقط باید سالانه مجدد توسط پزشک اولیه معاینه بشند و مقایسه با قبل برای دیدن روند بهبودی یا عدم بهبودی انجام بشه.

🙏