ز.ق
عنوان :

التهاب

فوق تخصص نوزادان
سلام خانم دکتر وقتتون بخیر
پسرم 6ماه ونیمشه
از دیروز روی دستش چندتا جای شبیه گزیدگی پشه هست ولی خیلی وسیع تره و همین باعث نگرانیمون شده
یه دونه روی پیشونیش هم هست
عکسشو براتون میفرستم ممنون میشم راهنمایی کنید
جنگل و اینجور جاها هم نرفتیم

سلام مامان عزیز.علایم همراه مثل تب و خارش نداره؟!ضایعات بیشتر شدن یانه

شیر مادر یا شیر خشک؟!غذای جدیدی بهش ندادین؟!

تب نداره خارش هم دست که میزنم واکنش خاصی نشون نمیده یا مثل اون دستش واکنش میده و تکون میده
شیر مادر میخوره و غذا هم آخرین باری که غذای جدید بهش دادم سوپ بود که یک هفته میشه میدم
تو فرنیش شیر نمیریزم و تو سوپش هم گوشت گوسفند استفاده میکنم، ولی تو هردوش یه کم کره میریزم چون شکمش دیر به دیر کار میکنه از وقتی غذا رو شروع کردم
و اینکه خیلی وقته شاید از سه چهار ماهگی، بینی و چشمشو خیلی میماله در حدی که ما براش بینیشو میمالیم خوشش میاد
اندازشو یادم رفت بگم، به نظرم وسعتش و رنگش بیشتر شده از دیروز

خیلی زود غداها رو شروع کردین،گوشت رو اصلا نباید زیر 9 ماهگی بهش بدین،و شروع زودرس مواد غذایی باعث شروع آلرژی شده و این خارش بینی و چشم از علایمش هست

6/5ماهگی فقط فرنی آرد برنج و حریره ی بادام و در انتهای این ماه از سوپ سبزیجات استفاده بشه

تو برگه ای که مرکز بهداشت بهمون داده بودن این دستور و برای سوپش نوشته بودن و اینکه خارش بینی و چشم همونطور که عرض کردم از خیلی وقت قبل از شروع غذا وجود داشت
غذا رو هم دقیقا از پایان 6ماهگی شروع کردم

فرزندتان زمینه ی آلرژی و حساسیت رو داره و باید رژیم فاقد آلرژی رو براش رعایت کنین

چشم ممنون خانم دکتر پیگیری میکنم

اگر بیشتر شد نیاز به بررسی و معاینه داره.الان شربت سیتریزین روزی 1/5سی سی هر شیب بهش بدین

چشم ممنونم