ت.م
عنوان :

دانه های ریز داخل لابیا مینور

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانوم دکتر وقتتون بخیر
ببخشید من سه ماه پیش اول داخل لابیای مینورم ی برامدگی دراومد مثل جوش ک بعد از چند روز از بین رفت
و چند روز بعد از اون موضوع ی چند تا دانه های خیلی ریز مثل پرز زبان در دو طرف متقارن لابیای مینور من در اومد
ک نه سوزش و ن خارش هیچی نداشت و حتی ب سختی باچشمم قابل دیدن بود
ک من چند تاشو میکندم و دقیقا مثل پرز زبون بود
و سه چهار روز بعدم ک نگاه کردم دیگه نداشتمشون خواستم راهنماییم کنین ک ایا اینا چی بودن و اینکه من اون ناحیرو خیییلی دست میزدم و باشگاه خیلی زیادیم میرفتم

سلام،عفونت قارچی به این صورت میشه ونگران نباشید،علتش تعریق وگرما هست وبا برطرف شدن عفونت از بین میرود

اها پس عفونت قارچی دونه های پرز مانندو ایجاد میکنه؟
تشکر ازتون دکتر

زگیل هم قسمت داخلی حالت پرزی ایجاد میشود ولی خودبه خود از بین نمیرود،مورد شما عفونت والتهاب موضعی بوده وبرطرف شده

بله درسته چون بعد از چند روز محو شد و موندگار نبود