م.ک
عنوان :

دارویی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام،پسرم 2/5سالشه و بیمار شماست،هفته پیش به شما مراجعه کردم و تشخیص شما انگل روده ای بود و دارو مترونیدازول و پیروی ساید تجویز کردین ،از دیشب دمای بدن پسرم بالا رفت در حد 37 درجه و بیحال شد واز دیروز شکمش شل کار میکنه و بوی تند و حالت خلطی داره ،امروز هم دمای بدنش 37 درجه شد و بعد از کار کردن شکمش، دمای بدن پایین آمد،لطفا راهنمایی کنید،ممنونم

سلام احتمال مسمومیت یا عفونت گوارشی با میوه ها و گرمازدگی وجود دارد

درصورت ادانه تب یا اسهال شربت کوترینوکسازول روزی دوبار تا 5 روز روزی,دوبار 3 سی سی
رژیم اسهالی
او آر اس روزی 4 بار 30 سی سی
کپسول یوموگی روزی یک عدد تا 7 روز

شربت نیوزینک روزی 4 سی سی تا ده روز

در صورت درد شکم شربت رکولیک روزی سه بار یک قاشق مربا خوری
کمک کننده خواهد بود