س.ع
عنوان :

راهنمایی در خصوص تغذیه و دارو

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر دخترم بیمار شما هستند که از 45 روزگی پیش شما مراجعه کردیم و تشخیص شما رفلاکس پنهان و حساسیت لاکتوزی بود که شیر خشک ببلاک lfتجویز کردید و قرص باکلوفن که الان حدود 3 ماه است به دستور شما قرص رو به طور کامل قطع کردم و دخترم به هیچ وجه خدارو شکر در حال حاضر مشکلی ندارد و لازم به ذکر است که در حال حاضر 11 ماه و 25 روزه هستن چند مورد رو سوال داشتم :
1-دکتر همچنان شیر مصرفی شیر خشک ببلاک lf باشد؟ (با توجه به اینکه گفته میشود کودکان شیرخشکی میتوانند از یکسال شیر پاستوریزه معمولی بخورند و نیازی به مصرف شیر خشک نیست این در مورد دخترم من صدق میکند یا اینکه اگر میخواهد شیر معمولی بخورد اون هم بدون لاکتوز بایدباشد)؟
2-آخرین بار شما مولتی ویتامین ویوا یک سی سی روزانه و نئو زینک 3سی سی روزانه تجویز کردید با توجه به اینکه یکسالش دارد میشود همچنان دوز مصرفی همین مقدار باشد؟
3-آقای دکتر شمااول شش ماهگی که فرموده بودید غذا رو شروع کنم به همراه شیر ،فرموده بودید از سرلاک بدون شیر هم میتوانم به عنوان میان وعده استفاده کنم که من پیدا نکردم الان دخترم با توجه به اینکه قرصش قطع شده و علائمی هم نداشته (البته ابتدا به ساکن هم غذا رو بالا نمی آوردند موقع شیر خوردن به شدت بی قراری و مقاومت میکردند که خدا رو شکر به کمک شما حل شد)در حال حاضر میتوانم سرلاک معمولی باشیر بهش بدم ؟
4-مورد دیگه اینکه از روز 45 روز شما ویتامین d3 تجویز کردید که یک روز ویتامین adبخورد روز دیگر ویتامین d3 ،با توجه به اینکه مولتی ویتامین ویوا دارای ویتامین d3 است و شما فرمودید روزانه یک سی سی استفاده کند مصرف به تنهایی ویتامین d3 یک روز در میان قطع شود ؟

سلام بالای ده ماه
شیر های دارای,لاکتوز و سرلاک و ... را بتدریج امتحان کنید لعاب مشکلی نخواهد داشت

شربت زبنک پلاس یک درمیان 2 سی سی
شربت آهن ایروفیکس روزی 5 سی سی
شربت مولتی سانستول یا ویوا یا هانسال روزی 4 سی سی تا نایات 18 ماهگی کافی است و در تابستان نیاز به ویتامین دی جدا ندارد