م.م
عنوان :

درد شدید در ناحیه زیر ناف

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام من از دیشب این درد شدید رو دارم بطوری که خوابیدن برام سخت بود (البته اخرش خوابیدم) دردم طوریه که احساس میکنم باید دفع داشته باشم ولی در عین حال چیزی برای دفع نیست. از بین شیش هفت باری که رفتم دستشویی از دیشب، دو بارش رو دفع ریزی داشتم ولی چیزی رو حل نکرده.
اینم بگم که یه ساشه پسیلیوم با اب الان خوردم ولی متوجه شدم تاریخش گذشته بوده. نمی دونم قراره اثری کنه یا بدتر کنه. غیر از اون و یک لیوان اب از دیشب هیچی نتونستم بخورم

سلام
پودر پیدرولاکس دوقاشق در یک لیوان حل کنید
ویک لیوان صبح و یک لیوان عصر میل کنید
اکر برطرف نشد شیاف بیزاکودیل استفاده کنید