ت.م
عنوان :

پرز داخل لابیای مینور

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانوم دکتر وقتتون بخیر
ببخشید من سه ماه پیش اول داخل لابیای مینورم ی برامدگی دراومد مثل جوش ک بعد از چند روز از بین رفت
و چند روز بعد از اون موضوع ی چند تا دانه های خیلی ریز مثل پرز زبان در دو طرف متقارن لابیای مینور من در اومد
ک نه سوزش و ن خارش هیچی نداشت و حتی ب سختی باچشمم قابل دیدن بود
ک من چند تاشو میکندم و دقیقا مثل پرز زبون بود
و سه چهار روز بعدم ک نگاه کردم دیگه نداشتمشون خواستم راهنماییم کنین ک ایا اینا چی بودن و اینکه من اون ناحیرو خیییلی دست میزدم و باشگاه خیلی زیادیم میرفتم

سلام عزیزم . عکس اول وضوح خوبی داره که ضایعه ای دیده نمیش و جای نگرانی نداره . عکس دوم و سوم کیفیت نداره. معمولا با توجه به توضیحاتتون پاپیلوماتوز مطرحه که اصلاا جای نگرانی نداره و نرمال تلقی میش و درمان هم نیاز نداره

اخه خانوم دکتر این ضایعات از بین رفتن بعد از چند روز
من نگران تبخال تناسلیم
البته من درد و سوزش یا خارش روی اون ضایعاتو اصلا نداشتم
یعنی تبخال نبودن ؟
کامل من میتونستم اون دونه هارو بکنم و شبیه پرز حوله بودن

تبخال درد شدید و ضایعات ابکی داره و سوزش داره تبخال نیستند . تبخال خود ب خود محو نمیش

خیلی لطف کردین تشکر از توضیحات کامل و جامعتون
و ایا این پاپیلوماتوز ممکنه ک خود ب خود محو شن؟
چون من دو سه روز داشتم اونارو