ز.ع
عنوان :

9 ماهه

متخصص بیماری های کودکان
سلامدخترم تازه 9 ماهش تموم شد . اقای دکتر من چند روز پیش هم پیام داده بودم که دخترم از پشت سر افتاد رو فرش و بعدش رنگش خیلی پرید و بعد نیم ساعت رنگش به حالت اول برگشت و استفراغ هم کرد وقتا به الان که نزدیکه 3 روزه هیچ علائمی نداره خداروشکر .یکی گفت اون رنگ پریدگی خبرنامه. خیلی نگران شدم آخه فقط همون نیم ساعت اول بود و تا الان علائمی نداشته.اون رنگ پریدگی اول مشکل هست یعنی بعد این مدت باید سی تی اسکن بشه .ئا چون علائمی نداره دیگه نمیخواد .
یکی هم اینکه دخترم لاغر شده غذا رو همش اوق میزنه و شیر هم کم ولی نسبت به غذا خوب میخوره . فک کنم رفلاکس ولی چون تا 6 ماهگی بهش رانیتیدین دادم الان عذاب وجدان دارم و دارویی نمیتونن بهش بدم . لاغر شده .نمیدونم به خاطر دندانه یا نه. از جلو دندانش هنوز مشخص نیست ولی دندان های کناری یه چندتاش مثله دونه هست ولی هنوز دندون بیرون نیومده
موهاش هم کمه
من چه مولتی ویتامین یا آهنی بدم خوبه با این وضعیتش.
در حال حاضر آهن و مولتی ویتامین بهداشت رو میدم که اسم آهن فربولین و اسم مولتی ویتن هست .

سلام
شربت زبنک پلاس یک روز,درمیان 3 سی سی
قطره ایروفیکس روزی 20 قطره
قطره مولتی ویوا روزی 1 سی سی

کاهش,شیردهی و قطع شیر شب و استفاده از غذاهای انگشتی برای اشتها توصیه میشود
ضربه سر پی گیری لازم ندارد