ژ.س
عنوان :

لیزر خال

متخصص پوست، مو و زیبایی
پمادی که برای استفاده بعد از لیزر خال هام تجویز شده زینک اکسید هست،استفاده ازش انتخاب درستیه؟شما چه پمادی یا پمادهایی رو پیشنهاد میکنید؟

سلام
بله زینک اکساید هم خاصیت ترمیم کنندگی و هم خاصیت ضد آقتابی داره که هردو برای بعد از برداشت خال لازم هست.
ولی کرم های ترمیم کننده دیگه ای هم هست که میشه همراه با ضد آفتاب خودتان استفاده کنید، مثل کرم سیکالفیت اون ( avene ) یا سیکابیو بیودرما

پس فرقی نمیکنه از زینک اکساید استفاده کنم یا کرم سیکالفیت؟هر دو به یک میزان اثر ترمیم کنندگی دارن؟

اگر امکان استفاده از سیکالفیت رو دارید از اون استفاده کنید چون چندین ماده ترمیم کننده رو باهم داره که کمک بیشتری میکنه.