م.د
عنوان :

خارش شدید بدن

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام بنده دختری هستم 24 ساله که طی 4 ماه اخیر و پس از انجام آزمایشات و تشخیص غلظت خون برایم صادر شد.دکتر از من خواستند که اصلا در معرض استرس قرار نگیرم و دارو ندادند . بعد از جریان بیماری کرونا به سرما خوردگی بدی دچار شدم که مجدد آزمایش خون دادم و معلوم شد که کرونا نیست.الان حدود 1 هفته ست که تمام بدنم به شدت خارش پیدا کرده و نمیدونم برای چی میتونه باشه ، به نظر شما من بماری کبدی دارم ؟

سلام
بیماری کبدی از نوع انسداد صفرا میتواند باعث خارش بدن شود و اکثرا با زردی همراه هست هرچند مواردی هم وجود دارد که ابتدا خارش ظاهر می شود و بعد زردی
به هر حال جهت اطمینان از بیماری کبدی نیاز به انجام آزمایش خون هست