د.م
عنوان :

درد پا

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید
دخترم الان 2 سالشه تقریبا دو ماه هست از شیر مادر گرفته شده یه مدت انگار شبا از درد پا بیداز میشه علت چی میتونه باشه ؟ من قبلا بهش شربت کلسیم میدادم الان ادامه بدم ؟ ویتامین دی 3!هم روزی 1 سی سی دارم میدم
ایا نیاز هست مولتی ویتامین خاصی بهش بدم و اینکه وزنش کم میباشد الان 10 کیلو 300 میباشد و قد 83 البته مشکل یبوست داشت که با تحویز شما با پودر پیدرولاکس فعلا حل شده و خوردنش تو غذا بهتر شده ولی دکتر وزنش اصلا بالا نمیاد لطفا راهنمایی بفرمایید بزای افزایش وزن و درد پا باید چیکار کنم ؟
در ضمن خواب شبش هم خیلی بد میباشد آیا نیاز هست شربت خاصی مصرف کنه که خواب شبش تنظیم بشه؟
الان دو ساله شده باید همچنان قطره اهن.رو ادامه بدم ؟

سلام شربت منیزبوم فلورادیکس شب ها 4 هفته هر شب 3 سی سی
پودر بی,بی میل روزی 4 پیمانه عصرها
شربت زبنک پلاس یک روز درمیان 3 سی سی
شربت ارژیتال صبح ها 3 سی سی برای سه ماه

کمک کننده خواهد بود