ز.ر
عنوان :

غذای کمکی و وزن

متخصص بیماری های کودکان
با سلام ، دخترم 4 ماه و 10 روزه هست باوزن تولد 2700 وزن فعلی 5300 و عدم تحمل لاکتوز داره و شیر خشک میخوره با مشورت پزشک غذارو از دیروز با 2قاشق لعاب برنج شروع کردم
1_ کلا چند وعده و چند قاشق باید لعاب و فرنی بدم بهش ؟ تا چه مدت همینارو بخوره ؟ غذاهای بعدی چی بدم ؟ پوره میوه کی مجاز هست ؟

2_ با شروع کمکی اهن و مولتی هم بدم درسته؟ و اینکه قطره اهن سیدرال گوچه خریدم مناسبه؟

3 _ ایا بعد از دادن غذا اهن رو بدم ؟ بعدش اب بدم بهش ؟ چه میزان اب در روز مجازه ؟

4_ عدم تحمل لاکتوز تا کی ادامه دار خواهد بود داروی مصرفیش فقط ایزی کول میدم بهش ایا همچنان بدم از قطره ؟ کی انزیم لاکتاز بدنش میره بالا و از کجا میشه تشخیص داد ؟

5 _ چه کنم وزنش بالاتر بره ؟ شیر مصرفیش بیومیل هست
(ببخشید طولانی شد ممنونم از شما )⚘⚘

با سلام.وزنش به نسبت تولد خوبه.فعلا روزی 3 بار نیم ساعت بعد از شیر همون لعاب برنج رو بدین تا 20 روز دیگه که 5 ماهه میشه

بعد فرنی با آرد برنج و یه کم شکر درست کنین و حریره بادوم.بازم سه بار در روز و نیم ساعت بعد از شیر.حداقل هر بار 5 قاشق مربا خوری.تا دوهفته

از هفته سوم در 5ماهگی،سوپ درست کنید با برنج و هویج و سیب زمینی و مرغ یا گوشت.بدون نمک یا هیچ افزودنی دیگه.روزی دوبار سوپ و یک بار فرنی بدین همون نیم ساعت بعد از شیر و حداقل 5 قاشق مرباخوری

قطره اهن سیدرال خوبه،روزی 10 قطره بدین.مولتی هم 25 قطره

آهن رو یه وقتی بدین که یک ساعت قبل و بعدش چیزی نخوره.بعدش یک قاشق غذاخوری آب بدین.در روز 4قاشق غذاخوری آب مجازه

عدم تحمل لاکتوز رو نمیشه براش تاریخ مشخص کرد.تو هر بچه ای فرق میکنه.ایزیکول رو قطع کنین.اگه علامت دار شد مجددا ادامه بدین

وزنش خوبه و نیازی نیست بالاتر بره.با همین روند پیش بره خوبه.هر ماه وزن کنید و منحنی رسم کنید تا وقتی منحنیش در حال بالارفتنه خوبه.اگه منحنی صاف شد یا افت کرد باید مداخله کنیم

به فرنی اخرش شیرخشک نریزم ؟ میتونم بجای شکر یکم نبات بندازم ؟
سوپ رو باید فقط ابش رو بدم بهش یا میکس کنم مواد داخلشم بخوره ؟

سوپ رو میکس کنیننبات و شکر فرقی نداره.شیر خشک با آب مخلوط شده رو وقتی فرنی رو از روی شعله برداشتین،میتونین با فرنی قاطی کنین و دیگه نبات و شکر نریزین

🙏