م.م
عنوان :

سردرد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام خانم دکتر من 20 سالمه سابقه سردرد اصلا نداشتم ولی ابتدا اطراف گوشم (یعنی بالاش ) شروع به درد میکنه صبح که از خواب بیدار میشم و سپس خانم دکتر این درد دوره ای مثلا می چرخه بعضا بالاش بعضا کناره های جلو اینجوری دیگه من فکر هم که میکنم بهش زیادتر میشه و اگه خیلی زیاد بشه به صورت ضربانی درمیاد
خانم دکتر من چون دانشجوی دندون پزشکی هستم واقعا کلافم میکنه درد اولش هم درد به صورت فشاری به سمت بیرون همراه با گرم شدنه و سپس زیاد میشه ممنون میشم اگه بگین چیکار کنم واقعا استرس میگیریم اینجوری میشم اینم توضیح اضافه بدم سه روز پیش با موتور سیکلت بعد حموم رفتم بیرون مثلا شاید امکان میدم سرم سرما خورده ولی از اون روز 5 روز میگذره
خانم دکتر اینم بگم بیشتر درد در کناره های سرم خیلی اذیت میکنه
کناره هاش وقتی شدید میشه تبدیل میشه به درد ضربانی

سلام تو خونواده کسی میگرن داره؟حالت تهوع و استفراغ؟هفته ای چند بار هست؟اهل کجایین؟

سلام نه کسی میگرن نداره
نه استفراغ و نه تهوع
الان تو 5 روز گذشته 1 روز دردش شدید بوده
اهل تبریزم

الان یعنی چند وقته سردرد دارین؟هر دو طرف؟و مداوم بوده هر روز داشتین؟درد خنجری مداومه یا به به صورت خنجری میاد و میره؟

خانم دکتر مداوم نیس مثلا شاید تو شبانه روز 1 ساعت اینا زیاد اذیت میکنه بعدش اغلب یه طرفه بعضا دوطرف میشه الان 5 روزه اینجوریم

خب ببین عزیزم ممکنه شروع یه میگرن باشه ولی چون جدیده یه ام ار ای مغز با و بدون تزریق (braim mri /-gas و brain MRV gad) انجام بدین اگر الان سردرد ندارید که نمیخاد سرم و مسکن تزریقی،قرص ماپروتیلین 25 هم بگیرید هفته اول نصف و بعد شبی یه دونه که ممکنه 2-3 هفته طول بکشه اثر کنه فعلا با مسکن ترجیحا استامینوفن 500 یا دو تا هم باهم کنترلش کنید،تا اثر کنه،ضمنا تب ندارید؟

نه تب ندارم خانم دکتر فقط سرم بعضا گرم میشه
ندارم نه تب رو
ولی الان که شما گفتین میگرن ترسیدم