ا.م
عنوان :

چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام دکتر خوبید من این غدد اشکی چشمم درد میکنه دلیلش چی هست همین گوشه چشمم درد میگیره یا میسوزه

سلام
دقیقا کجای چشمتون درد میکنه؟گوشه ی چشم سمت بینی یا سمت گوش؟

سلام خوبید
سمت بینی
فقط چشم راستم اینجوریه درد شدید هم نیست خفیف با گوشی ک کار میکنم درد میگیره بعد گوشی رو میزارم کنار خوب میشه یکم بعدش
بله بعضی وقتا سوزش و خارش هم دارد کم
دکتر من چند وقت حدود 1 ماه پیش
دوتا چشمام سوزش داشت ینی چشمام رو که باز نگه میدلشتم پلک نمیزدم یا به جایی خیره میشدم سوزش میگرفتن یدفعه
یا مثلا هوا که میخورد به چشمام سوزش پیدا میکردن

بنظر میرسه خشکی چشم همراه با آلرژی خفیف باشه

بهتره از اشک مصنوعی همراهذبا دوره ی کوتاه یک هفته ای قطرهرفلوکوت استفاده کنید

رفتم دکتر برام عکس oct و cct و میدان دید کامپیوتری همه اینا رو نوشت رفتم انجام دادم مشکلی نبود خداروشکر معاینه بالینی با دستگاه هم خوب بود

اشک مصنوعی هر 6ساعت برای یکماه فلوکورت هر 8ساعت برای یک هفته

دکتر قطره اشک مصنوعی داد گفت استفاده کن اونارو ریختم وقتی میریختم خوب میشدن چشمام ولی لان باز چشم راستم درد و سوزش

احتمالا خشکی چشم مزمن دارید که بخاطر کار زیاد با کامپیوتر یا گوشی هست

علاوه بر اشک مصنوعی شبها هم از ژل لیپوزیک استفاده کنید

هر 20دقیقه مار با گوشی یا کامپیوتر چند دقیقه استراحت چشمی و بستن چشمها

الان فقط چشم راستم تو کار با گوشی درد میگیره دردشم از گوشه ی سمت بینی شروع میشه بعد یکم پخش میشه

شامپوی آرگوسول برای شستشوی مژه ها هر شب رو هم توصیه میکنم چون تو سن شما چربی لبه پلک هم شایعه وباعث خشکیو سوزش بیشتر چشمها میشه

اگر درد چشمتون شدیده حتما فشار چشم هم باید چک بشه

و اگر همراه با تاری دید هم باشه حتما مجددا باید معاینه بشید از لحاظ التهاب

دکتر تاری دید ندارم دردشم خفیف هست دائمی نیست بعضی وقتا تار میشه دیدم ولی تا پلک میزنم درس میشه

چون با پلک زدن بهتر میشه یعنی خشکی چشم هست که با پلک زدن یه لایه اشک روی سطح چشمتون میاد علایم کمتر میشه

بهمین دلیل همون درمان خشکی چشم بعلاوه یک هفته فلوکورت رو توصیه میکنم

من روی پلکامم از این دونه های مثل خشکی دارم روی مژه هامم هست ولی خودشون میان و میرن دکتر پماد اریترولیدین داد ولی استفادش سخت بود استفاده نکردم ترسیدم بره تو چشم چون تا چن ساعتم چرب میمونه ممکنه ب خاطر اون باشه؟
باشه چشم دکتر من ضخامت قرنیه ام 570 هست با این ضخامت گفتن فشار چشم نمیگیری

مثل شوره ی سر؟
پماد اریترولیدین برای داخل چشمه

یه باریکه از پماد داخل چشم قرار بگیره

اره تقریبا مثل شوره ی سر خب همون استفادش سخته

خب بجای پماد شامپویی که بهتون معرفی کردم خیلی عالیه

هر شب با یم قطره شامپو مژه هاتونو شستشو بدین

باشه چشم فقط اگر اشتباهی بره تو چشم چیزی نمیشه؟

نه ضرری نداره مخصوص چشمه و عصاره دخت چای هست چشم رو هم نمیسوزونه

آرگوسول هست دیگه؟
قطره اشک مصنوعی چی خوبه خارجی بهتره دیگه؟ hye استفاده میکردم اون خوبه بازم بگیرم؟
از این یک بار مصرفا

های خوبه سینالون هم خوبه
شامپو هم آرگوسول یا آی سول

بله، اون قرنیه و فشار چشم رو نگفتید

گفتم درصورتیکه درد چشمتون شدیده یا تاری دید پیداکردید برای معاینه فشار و التهاب باید معاینه حضوری بشید

ینی با این ضخامت قرنیه هم فشار چشم ممکنه ایجاد بشه؟؟؟
فشارم چشمم 15 بود گفتن نرماله 2 هفته پیش

خبراکر نرمال بوده لازم نیست

باهر ضخامتی میتونه فشار چشم ایجاد بشه

بله راهی هم هست که از ب جود اومدنمش جلوگیری کنه؟
گوشی جزء عواملش هست؟

عوامل خطر فشار چشم چاقی و دیابت و سیگار وفشار خون هستن وژنتیک

من سیگار قبلا میکشیدم متاسفانه ولی الان چن ماهی هست دیگه گزاشتم کنار میتونه مشکل ساز بشه اون؟

بهرحال همه ی افراد سیگاری فشار چشم نمیگیرن ولی دیده شده افرادیکه فشار چشم داشتن درصدیشون سیگاری بودن
و البته همه ی بیماریها تک فاکتوره نیستن علتهای مختلف و بهصوص ژنتیک باید کنار هم باشه تا بیماریی رخ بده

من عمم الان 60 سالشه چاق هست فشار خونم داره جدیدا فشار چشمم داره ینی ممکنه از اون به ما برسه؟
آها پس ما کاریم نمیتونیم بکنیم باید وایسیم ببینیم میاد یا نمیاد

بله
در نهایت
شما برای مشکل الانتون قطره وشامپو رو استفاده کنید سالانه هم فشار چشمتون چک بشه چون سابقه ی خانوادگی دارید

بله مرسی پس ینی مشکل الان من قطعا فشار چشم نیستش دیگه؟ چون تو 2 هفته که فشار چشم نمیاد
قطره ها را تا کی استفاده کنم؟
دکتر قطره ها را تو اون چشمم ک درد نمیکنه که نمیخواد بزارم؟؟؟

هر دو چشم بریزید
بمدت یکماه هر شب شامپو

بله خیلی ممنون تعدادشون چی
چند ساعت یک بار هر کدوم

عرض کردم خدمتتون فلوکورت هر 8ساعت یک قطره یک هفته
اشک مصنوعی هر 6ساعت یک قطره یکماه
شامپو هر شب

خیلی ممنونم دکتر فلوکورت رو بدون نسخه میدن دیگه؟؟خارجی بگیرم یا ایرانی؟
خیلی ممنونم دکتر لطف کردید ببخشید سوالا زیاد بودند سپاسگزارم
🙏