م.م
عنوان :

سردرد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام آقای دکتر من 21 سالمه صبح ها وقتی از خواب بیدار میشم تقریبا ( کناره ی به سمت عقب سرم ) که میشه بالای گوش و به سمت عقب ( چجوری بگم انگار گوشه ی به سمت عقب سرم ) درد میکنه و از این اتفاق من استرس میگیرم و باعث میشه درد بقیه جاها هم حس بشه نمیدونم چیکار کنم آقای دکتر در توضیحات درد بگم که( وقتی مثل آدم دستاشو میزد به سرش وقتی داره تلوزیون نگاه میکنه و همین طور دستاشو تو عقب چفت میکنه مثلا اون جاهایی که کف دستم اونارو پوشش میده یعنی نواحی که کف دست رو اوناس درد میکنه یعنی حس سنگینی و سفت شدن دارم تو اون نواحی ) و وقتی استرس میگیرم و فوکوس میکنم به سرم حس میکنم بقیه جاهاشم بعضا درد میگیره مثلا این حس یکم به طی جلو هم میاد نه سرگیجه دارم نه استفراغ و نه تهوع
آقای دکتر اینم عارض بشم خدمتتون که این سردرد من از جایی که گفتم شروع میشه بعدش به سمت کناره های جلویی میره
آقای دکتر چنین دردی رو بعضا تو بالای سرم هم تجربه میکنم

سلام و وقت بخیر
لطفا به این چند سوال پاسخ دهید:
1 - چند وقت است که این سردرد شروع شده؟
2- هر بار چقدر طول می کشد که سردرد فروکش کند؟
3- آیا خودبخودی قطع می شود یا باید مسکن مصرف کنید؟
4- ماهیت درد چگونه است؟ مثلا ضرباندار است یا فشارنده یا تیرکشنده ؟
5- شبها قبل از بخواب رفتن هم سردرد دارید؟
6- آیا در بستگان درجه اول شما (پدر مادر خواهر برادر) کسی هست که از سردرد مزمن شاکی باشد؟
7- آیا دارویی هست که به هر علتی بطور منظم در حال مصرف آن باشید؟

1_آقای دکتر این درد تقریبا 4 روزه منو اذیت میکنه 2_ آقای دکتر این درد همونطور که گفتن از صبح شروع میشه کم و بیش میشه و با توجه به استرس و میزان تمرکزم رو اون درد کم و زیاد میشه ولی آقای دکتر عصر ها دقیقا بالای سرم به صورت ضربانی درد میکنه و این اذیت میکنه شب هم بهش تقریبا سعی میکنم بی توجه باشم تا بتونم بخوابم ولی اینو عارض بشم خدمتتون شب موقع خواب درد کمتر میشه 3_ من سعی کردم تو این چند روز دارو مصرف نکنم و تحمل کردم بیشتر این درد رو 4 آقای دکتر اغلب فشاریه ولی گفتم دیگه عصر ها ضربانی هم میشه قسمت بالا و کناره های جلویی 5 آقای دکتر شب ها یکم کم میشه و از طرف خودمم انگار درد رو نادیده میگیرم تا بتونم بخوابم 6_ مامانم بعضا درد داره بله 7_ نه آقای دکتر من داروی خاصی مصرف نمیکنم
و در ادامه اینم عارض بشم خدمتتون که من فک کنم حدودا هفته پیش پنجشنبه سرم شاید بعد حموم سرما خورده باشه حالا گفتم اینم بهتون بگم

سلام مجدد
با توجه به سابقه خانوادگی و ماهیت سردرد شما و شروع آن پس از تغییر دما (از حمام به محیط بیرون حمام)، تشخیص اول مطرح برای شما سردرد میگرنی است. اما از آنجا که قبلا سابقه نداشته اید، لازم است یک ام آر آی از مغز انجام دهید. برای بررسی بافت مغز و همچنین سینوسهای اطراف بینی. تشخیص دوم می تواند سینوزیت باشد ولی تصویربرداری لازم است.
توصیه می کنم استامینوفن 500 منظم هر 12 ساعت برای سه روز مصرف نمایید، چنانچه بعد از قطع دارو سردرد عود کرد یا اساسا کاملا قطع نشد، لازم است ام آر آی را انجام دهید.