س.ع
عنوان :

وزن نگرفتن

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر،اقای دکتر محمدمسیحا 11ماهو نیمش هست وزنش 8600هست شیر خشک در روز چهار تا 120سی سی میخوره قطره آهن و مولتی ویتامین ویوا کید و شربت مولتی زینگ(کیندر)میخوره غذاشم تقریبا خوبه ولی وزن نمیگیره،از طرفی هم وقتی غذا میخوره گاهی اوقات اوق میزنه اگه از یه حدی بیشتر بشه نظرتون چیه؟چه دارویی رو تجویز میکنید
از طرفی هم خونمون آفتابگیر نیست میتونم بهش قطره ویتامین دی و شربت کلسیم بدم ،چند روزی هم میشه میبرمش جلوی آفتاب مستقیم
آقای دکتر محمدمسیحا یه سه هفته ای میشه سینه خیز میرع تمایل به چهاردستو پا رفتن نشون نمیده ،اگه به مبل بزارمش تا 5دقیقه بدون کمک می تونه بایسته ولی راه نمیره با کمک مبل،نشستنش و غلت خوردنش زودتر بود ولی چهاردستو پا نمیره

سلام افتاب مستقیم روزی 10 دقیقه
شربت کلسیوم سافت روزی یک بار 4 سی سی یا استی کپ روزی یک بار 3 سی سی
ازنایش کلپروتکتین مدفوع و سو جذب و هورمون رشد انسولینی و پایه را یک سالگی انجام دهید واگر کودک سو جذب داشته باشد درمان سو جذب انجام شود

🙏