ا.ن
عنوان :

تغذیه

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید دخترم ده ماهشه هفته گذشته گفتید دریچه معدش تکمیل شده و رفلاکسش خوب شده ولی اسید معدش بالاست و حساسیت به لاکتوز داره آیا میشه بهش خرما. تخم مرغ . کره گیاهی بدم و برای درست کردن غذا های مثل فرنی میشه از شیر خشک استفاده کنم . سویق گندم چقدر در روز میشه بدم و باید بپزم یا خام بدم

سلام بله اشکالی ندارد با احتیاط شروع کنید تا اگر مشکلی داشت مشخص شود
سویق را اگر داخل منزل درست کنید اشکالی ندارد