ف.ط
عنوان :

مشکل ریزش مو و دهیدراته شدن پوست صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر.
وقتتون بخیر
من 37 سالمه و از سال 96 کیست آندومتریوز دارم تحت درمان هستم که درمانم به این شکل بود که مدت 5 تا 6 ماه یائسگی موقت بهم میدادن تا کیست یکم کوچیک بشه الان مدت یکسال هست چیزی مصرف نمیکنم یعنی قرص و پریودهام منظم هست اما ریزش موی شدید داشتم که امپول بیوتین بپانتن آلمانی زدم بهتر شد اما ادامه داره طوری که من جلوی سرم بالای شقیقه هام تقریبا خالی شده بسیار این موضوع منو ناراحت کرده و دکتر هم رفتم اما اوکی نشد تمام ویتامین ها هم میخورم
الان نمیدونم واقعا شامپو چی باید استفاده کنم و اینکه برای درمان ریزش و رویش مجدد چه کاری انجام بدم. کف سرم من چرب هست یعنی یک روز نرم حمام روز بعد کف سرم چرب میشه اما ساقه مو خشکِ و کف سرم بعد یه روز دچار خارش میشه و یه مدت هم ریشه موهام درد میکرد الان بهترم
و مشکل بعدی :
من حدود یکسال و نیم پوست صورتم دهیدراته شد من پوست چربی داشتم متاسفانه با وجود رعایت میسلارواتر - شستشوی صورت و استفاده از تونر و بعد آبرسان پوستم خوب نشده فقط بهتر شده همین قبل از این هم من رعایت میکردم من الان پیشونیم خشک هست بعد استفاده از پن صورت و بقیه صورت معمولی مایل به چرب
میخواستم راهنمایی کنید از چه فیس واشی استفاده کنم و تونر چی بزنم و اینکه برای درمان منافذ باز روی صورت چی راهنمایی میکنید
عکس مو و کرم و سرم و مایعی که برای مو استفاده میکم براتون ضمیمه میکنم.
سرم مو و کرم ها رو مدت یک هفته است استفاده میکنم و قرص بیوتین 5000 مگابیت امریکایی هم یک هفته است میخورم

با سلام خدمت شما
تغییرات هورمونی تاثیر قابل توجهی در ریزش مو دارند ویتامین ها به تنهایی کافی نیستند شامپویی روی ریزش مو تاثیر ندارد پیشنهاد من به شما انجام مزوتراپی یا پپتیدتراپی حداقل 6 جلسه ماهانه است
اگر تهران هستید میتوانید با هماهنگی قبلی نزد خانم دکتر شهبازی در کلینیک بهروز مراجعه داشته باشید

جهت منافذ باز نیز کرم ها تاثیر چندانی ندارند و لیزر فراکشنال اراف سوزنی بسیار خوب است

از ژل شستشو صورت زنیاک نوروا برای نواحی چرب صورت میسلارواتر بیودرما سبز رنگ و احتیاج به تونر ندارید
برای رفع دهیدراته بودن پوست انجام پروفایلو عالی است