س.ح
عنوان :

تحلیل جواب ازمایش نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
فرزندم الان 52 روز هستش، از جواب ازمایشش نگرانم، لطفا راهنماییم کنید که اگر مشکلی هست بتونم رفع کنم

با سلام.به چه دلیل آزمایش خون دادین؟منظورم اینه که آیا نوزادتون مشکل خاصی داشت

ن مشکل خاصی نداشت، قبل ختنه آزمایش نوشتن که جوابش اینی شد که دارین مشاهده میکنید
در 8 تا 15 روزگی بدلیل زردی که بیمارستان بستری بود اولین آزمایشی که گرفتن HB اون زمان 14 بود

هموگلوبین از 2 ماهگی پایین میفته و بهش آنمی فیزیولوژیک میگن و از 3 ماه به بعد دوباره بالا میره.اما اغلب زیر 10 نمیفته.

با این حال چون mcv پایین نیست و هموگلوبین بالای 13 هم داشته،کم خونی های مادرزادی نظیر تالاسمی مطرح نیست

برای بچم که 8 .4 شده مشکل داره؟ باید چیکار کنم؟

با این حال چون از 7 تا 10 برای آنمی فیزیولوژیک نرمال حساب میشه فعلا اقدام خاصی لازم نیست

کاری نمیخواد انجام بدین فقط چک آپ ماهانه زیر نظر متخصص اطفال داشته باشین

ممکنه بخاطر شیر خشک باشه

نه ربطی نداره.همونطور که گفتم فیزیولوژیکه و در همه اتفاق میفته.برای شما هم در رنج نرماله.نگران نباشین

🙏