ر.م
عنوان :

چکاپ دو ساگی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام. هفته پیش مزاحم شدیم واسه پسرم که 26ماهشه به خاطر قد و وزنه کمش. بهش داروی مکملbioenergol واسه قدش دادید و قرص حساسیت لتیزن. قد 85 و وزن10/700.جواب آزمایش هاش رو براتون در 9صفحه ارسال کردم. میخواستم ببینم آیا کمبود آهن یا ویتامینی داره و یا عفونت و انگل داره و داروی جدیدی اگه لازمه براش بگیرم. ممنون از شما

سلام حساسیت خفیف به کنجد و پسته دارد سایر موارد خوب است انگل خونخوار هم دارد شربت مترونیدازول هر 8 ساعت 2/5 سی سی بدهید تا یک هفته و پروبیوتیک رتفلور روزی 7 قطره بدهید تا یک ماه