س.ا
عنوان :

مشکل تنفس

متخصص بیماری های کودکان
سلام پسرم دوسال و 9ماهشه. شبا موقع خواب احساس میکنم مث نوزاد با شکم نفس میکشه وموقع خواب بعضی وقتا درحد چندثانیه تندتند نفس می کشه   ولی عادی به خوابش ادامه میده وبیدارنمیشه   این مشکلی  هست یعنی؟؟ واینکه بعضی وقتا حس میکنم با دهن نفس میکشه چون آب دهنش قورت میده   موقع خواب بینی ش صدای مث سوت زدن خیلی کم داره احساس میکنم خشکه بینی ش  شبا با پستونک معمولا میخوابه ممکنه  این دلیلش باشه؟ .  واصلا تا حالا بیدار نشده گریه کنه یا از خواب بپره. در طی روز خیلی عادیه بدون تنگی نفس تو دماغی حرف نمیزنه  وخس خس گلو نداره  فقط موقع خواب اینجوره  نظرتون چیه؟ موقع سرماخوردگی چه قطره ای به غیر از سدیم کلراید تنفس راحت میکنه براش؟؟
برا تقویت سیستم ایمنی کودک چه شربتی شما پیشنهاد میکنید؟؟

سلام شربت اکیناسه و رویال ژلی برای تقویت سیستم ایمنی توصیه میشود
وسایل خواب دارای پر و پشم و کرک و کاموا و بزرگ شدن لوزه سوم و نرنی حنجره علل اصلی این علائم در طول خواب هستند و معمولا مشکلی ندارد مگر درصورت خس خس,سینه یا تودماغی,صحبت کردن که دراین صورت باید بررسی شود
از اسپری کلدماریس بی,بی پرو برای علائم سرما خوردگی داخل بینی استفاده کنید