ف.س
عنوان :

بیماری کودک

متخصص بیماری های کودکان
رفلاکس پنهان،بی اشتهای،آلرژی لبنیات،مدفوع سبز،کمبود وزن ،ازکجابفهمم آلرژی به لاکتوز دار
سلام آقای دکتربچم دو هفتس رفته تو 9ماه صبح تماس گرفتم گفتید میتونید شیربز بدهید اگرشیربز دادم ازکجابفهم حساس یانه
وبرای آزمایش که بدونم آلرژی لاکتوز داره یانه چه آزمایشی
وچیکارکنم رفلاکس بهتربشه من ازسه ماهگی خودم رژیم داشتم وصبح ها یه ساش اس امپرازول 10و 1هشتم قرص بالکوفن هر8ساعت میدم ولی بی فایدس

آزمایش مدفوع برای کلپروتکتین و اسیدیته و قندهای احیا کننده انجام دهید تا درصورت تایید حساسیت یا عدم تحمل لاکتوز شیر مادر یا باید شیردهی را قطع کنید یا علائم کودک را با داروهای مجا ز برای کودکان کنترل کنید تا کودک از,شیر گرفته شود