م.ک
عنوان :

ریفلاکس بی اشتهایی یبوست

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر دخترم 13 ماهشه قبلا ریفلاکس داشته و درمان شده بوده جدیدا اصلا غذا نمیخورد و زبانش هم زخم شده بود و با نیستاتین و داروی ترکیبی شما که تجویز کرده بودید تا زمانی که دارو میخورده زبانش خوب میشده ولی همچنان کاملا بی اشتها بوده و روی گونه ااش جوش های ریز میزده و یبوست میشده گفتم شاید بی اشتهایی بخاطر دندان درآوردنش باشه ولی دیگه لب به هیچی نمیزد واقعا نگران و خسته شده بودم تا اینکه شما فرمودید یک هفته شربت گاویسکون و زادیتن بخوره و ببینیم چطور میشه و خداروشکر الان اشتهاش خیلی بهتر شده و زخم زبانشم فعلا خوب شده
آقای دکتر شما فرمودید یک هفته بخوره الان بعد یک هفته باید ادامه بدم شربت هاشو یا خیر ؟؟با توجه به عوارض دارویی شربت گاویسکون که پوکی استخوان میاره چکار کنم؟درضمن دخترم اکثر اوقات یبوست و نفخ داره آیا همه ی اینها به ریفلاکس لعنتی مربوطه؟برای این مشکلش چه کار کنم؟
آقای دکتر الان شیرخشک آپتامیل میخوره
میتوانم شیرپاستوریزه ماست دوغ و لبنیات را هم بهش بدم یا ممکنه این غذاها ریفلاکسش رو تشدید کنه؟
آقای دکتر کنار انگشتان پای دخترم هم پوست پوست شده یه جوری که انگار داره پوست اندازی میکنه دلیلش چیه؟چه کمبود ویتامین داره؟چه دارویی بخوره؟
ناخن های پایش هم شکننده شده و از وسط میشکنه مخصوصا انگشت شصت پاش چکار کنم این مشکلش رفع شه؟

سلام
اگر هنوز شیردهی از سینه دارد دارو ها را تکرار کنید
کرم تربیتافین و لاک تقویت کننده ناخن برای 6 تا 8 هفته باید روی انگشت بزنید و با وازلین دست ها و پاها را چرب کنید

با توجه به حساسیت کودک به لاکتوز باید لبنیات گاوی را امتحان کنید و اگر واکنش,داد قطع کنید