م.ش
عنوان :

خارش پوست گلو، پلک و خشکی لب

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام و احترام، حدود یکسال است در قسمت پوست زیر گلو و پلک چشم خارش شدید دارم بطوریکه پوست قرمز و متورم میشود، پزشک متخصص پوست پماد ساختنی حاوی کورتون برای خارش پوست گلو و بتامتازون یک درصد برای پلکها تجویز نمود، قدری بهتر شد ولی خوب نشد، اخیرا علاوه بر مشکل ذکر شده پوست لب ها هم خشکی زیادی دارد و پوسته پوسته شده است،
لازم به ذکر است مدت سه سال است به علت دیسک کمر و محدودیتهای پس از آن دچار قدری استرس و کمی افسردگی شده ام بنظر میرسد شدت و ضعف خارش پوست به وضع روحی هم مرتبط باشد و شاید خارشها عصبی باشد لطفا برای چگونگی پیگیری و ادامه درمان راهنمایی فرمایید.

سلام در صورتی که ضایعه پوستی شامل قرمزی پوسته دهی تورم یا... مشاهده می شود عکس ارسال بفرمایید.

چون در دو روز اخیر پماد استفاده کردم و سعی کردم اصلا دست نزنم فعلا التهاب و قرمزی ندارد، چند عکس ارسال شد. سپاس

ظاهرا ضایعات اگزمایی هستند و در ناحیه گردن کمی ضخامت پوست هم افزایش یافته که می تواند نتیجه خاراندن هم باشد در پلک استفاده از بتامتازون چشمی به مدت یک هفته و سپس استفاده از هیدرو کورتیزون چشمی آن هم یکهفته توصیه می شود. در مورد جلوی گردن به مدت دو هفته کرم مگاکورت شبی یکبار استفاده بفرمایید. در مورد لب هم از کرمهای نرم کننده لب بدون اسانس روزانه تا 6 بار جهت نرم کردن استفاده نمایید و از دستکاری پوست لب خودداری فرموده و با زبان هم عادتا لب را مرطوب نفرمایید. از قرص ستیریزین شبی یک عدد جهت کاهش حساسیت پوستی هم می توانید بهره ببرید.

ممنون از حسن توجه شما، به نطر شما این مشکلات ارتباطی با مسایل روحی و اعصاب دارد یا خیر

مسلما استرس می تواند تشدید کننده این ضایعات و بخصوص باعث افزایش خارش آنها باشد.

🙏