م.ع
عنوان :

واکسن

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر امروز ب دخترم واکسن 6ماهگی زدم البته امروز 8ماهشو تموم کرده بهش پانادول میدم درمانگاه گف اولین روز هر 4ساعت 2ومین روز هر 6ساعت 3ومین روز هر 8ساعت همین جوری ادامه بدم اگ تب هم نداشت باز همین جوری بدم بهش بدنش خنکه خنکه.امروز هر 4ساعت ادامه بعد فردا 6 پس فردا 8 ساعت؟؟؟قطع نکنم اصلا یا دیر به دیر ندم؟؟؟؟

سلام خیر نیازی,نیست فقط اگر تب یا درد داشت بدهید و لازم نیست سر ساعت بدهید