ف.ش
عنوان :

زیزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام
آقای دکتر من سی سالمه و مشکل ریزش مو دارم.روزی 150تار مو ریزش دارم و تارهای موهام خیلی نازک خشک ولی کف سرم چربه و اصلا رویش مو ندارم.هرچی هم مو رشد میکنه خیلی نارک و بی جونه.از نوجوانی وقتی پریود شدم کم کم ریزش مو پیدا کردم و جوش صورت هم داشتم.ولی هرچی سونوگرافی میدادم نرمال بودن و خداروشکر pco نبودم.یک دوره 3 ساله هم زیر نظر دکتر سیپروترون کمپاند و متفورمین و اسپیرونولاکتون و ماینوکسیدیل استفاده کردم ولی رویش مو نداشتم و بعد از قطع دارهام ریزش موهام شدیدتر برگشت.ولی همچنان سیپرون کمپاند رو بخاطر پریودم استفاده میکنم.
الان بعد از چند سال دوباره زیرنظر دکتر رفتم برای ریزش موهام و همچنان سیپروترون کمپاند میخورم+سیستین ب6 و بیوتین.دو جلسه هم مزوتراپی انجام دادم با کوکتل MCM ولی اصصصلا ریزش موهام قطع نشده و همچنان ریزش شدید مو دارم.یه آزمایش جدید دادم که عکسش و براتون میفرستم و یه عکس از موهام
لطفا شما بگید علت ریزش موی من چیه؟
چون هر پزشکی یه چیزی میگه و من واقعا گیج شدم و هیچ نتیجه ای هم از اینهمه هزینه کردن برای دکتر و دوا نگرفتم.

Kopxil lotion
روزی 15 قطره روی سر
Kopxil shampoo
روزانه سر شسته شود
Supples med cap n=30
روزی یک عدد

آقای دکتر عکس آزمایشم و عکس سرم رو دیدین؟
بنظرتون علت ریزش موهای من چیه؟

آزمایشات طبیعی هستند ، ولی نوع ریزش موی شما هورمونی است. 2 ماه داروهای تجویز شده را مصرف کنید ، داروهای هورمونی را قطع کنید. بعد از عکس جدید برای من بفرستید تا در مورد ادامه درمان توضیح دهم.

چشم حتما.ولی همزمان در حال مزوتراپی با برند mccm هم هستم.این مزوتراپی تداخلی با لوسیونی که برام تجویز کردین نداره؟چون لوسیون رو سرچ کردم یکی از ترکیباتش ماینوکسیدیل بود
اصلا mccm برند خوبی برای مزوتراپی نوع ریزش موی من هست و جوابدهی داره؟

این محلول حاوی ماینوکسیدیل نیست ، تداخلی با مزوتراپی ندارد. برند خوب مزوتراپی برای مو Revitacare hair care است.

جناب دکتر یه سوال دیگه از حضورتون داشتم،اینکه شما فرمودین آزمایشات من طبیعی هستن پس چرا ریزش موهای من هورمونیه؟
ازمایشات هورمونی من که نرمال هستن و من پلی کیستیک هم نیستم

کیتهای آزمایشات خیلی دقیق نیست ، علائم بالینی مهمتر است

پس نیازی به مصرف داروهای هورمونی مثل اسپیرونولاکتون و متفورمین و فیناستراید نیست؟

فعلا" نیازی نیست ، بعد از 2 ماه براساس پاسخ به داروها تصمیم گیری می شود.

با سلام آقای دکتر
شامپو و لوسیونی که برام نوشتید رو اینترنتی سفارش دادم فقط ازتون چنتا سوال داشتم که ممنون میشم جوابم رو بدین.
اول اینکه در خانم ها
ریزش موی ارثی هورمونی و ریزش موی آندروژنیک و طاسی زنانه و الگوی طاسی مردانه در خانم ها چه تفاوتی باهم دارن؟
دوم اینکه من در حال حاضر قرص سیپروترون کمپاند و سیستین ب6 مصرف میکنم.آیا همین دو قرص رو ادامه بدم؟ یا فقط اون قرصی که خودتون برام نوشتید رو بخورم؟

سیپرون کامپاند را ادامه بده ولی سیستئین ب6 را قطع کن.
ریزش موی ارثی در
چند نفر از اعضای خانواد دیده می شود ، ولی ریزش مو کم است ، عادت ماهانه منظم است. در ریزش موی مردانه ، ریزش شدیدتر و است و پریود نامنظم ایت

عمه های من همه موهای خیلی خوبی دارن ولی از طرف مادری، من و خواهرم و یکی از دخترخاله هام همین مشکل ریزش مو رو داریم.
آیا امیدی به درمان این نوع ریزش و رویش موهای جدید هست؟
یا تا آخر عمر باید دارو مصرف بشه؟

دوره درمان 6 ماه تا یکسال است. اگر ریشه موها اربین نرفته باشند ، رشد می کنند