ص.ن
عنوان :

خشکی روی پوست و خارش بینی

فوق تخصص نوزادان
سلام خانم دکتر ،چند سوال دارم پسر من تازه رفته تو 5 ماه و از همون ابتدا همیشه بینیش کیب میشد و من تقریبا روزی 2 مرتبه سدیم کلراید اسپری میکنم، ولی الان چند وقت هست که هنگام شیر خوردن همش با دستش دماغش و کلا صورتشو میمالونه ممکنه نسبت به چیزی آلرژی داشته باشه؟
و سوال دیگه من از ابتدا برای تعویض هر پوشک با آب میشورمش ،البته همیشه پاهاشو با لوسیون چرب میکنم ولی چند وقت هست که روی ران پاهاش حالت تیکه های خشکی همراه با یکم قرمزی هست ،آیا بخاطر آب هست ،من خیلی نگران هستم که نکنه مریضی کاوازاکی باشه ،

سلام مامان عزیز...شیر خشکی هست یا شیر مادر؟!

سلام، شیر مادر،اصلا شیر خشک نمیخوره

بله.مالش صورت میتونه به علت آلرژی باشه...مرتب از لوسیون و مرطوب کننده ی صورت استفاده کنید و برای تمام بدن به خصوص ساق پا و ساعد ها و پشت گوش و صورت بیشتر استفاده کنید

چه لوسیون شما پیشنهاد میدید که حساسیت نداشته باشه

خداروشکر که شیر مادر هست.رژیم خودتون رو رعایت کنید خیلی در کاهش علایم موثر هست.کلیه ی ادویه ها به جز نمک و زردچوبه...کلیه ی فست فود ها حذف بشه

چشم ،پس ربطی به این مریضی کاوازاکی نداره؟
پس مدام بدنشو چرب کنم این خشکی روی ران هاش از بین میره؟

کرم اوسرین ثمین بدون اوره خوبه و یا QVهم خوبه

چرب کردن خیلی کمک نمیکنه،بیشتر مرطوب کننده باید بزنین.و نیاز نیست هر بار پوشک کردن شستشو بدین

چشم ،دکتر نظر شما درباره واکسن پرونار13 چی هست فکر میکنید زدنش براش مفید باشه؟

بله حتما....خیلی خوبه. و در همه ی کشور های دنیا انجام میشه.بهتر بود 2 و 4 و 6 ماهگی میزدین ولی الان میتونید دو تا به فاصله ی یک ماه زیر 1 سال بزنین و با واکسن های دیگه هم یک ماه فاصله داشته باشه و یکی هم بعد یک سال بزنین

بله دکترشون گفتند 5 7 9 میتونم بزنم،پس شما هم تایید میکنید ؟
دکتر یه سوال دیگه من از اسفند تاحالا کاملا در قرنطینه هستم و سعی میکنم فقط برای امور ضروری از منزل بیرون برم و هیچ کس هم منزلمان نیامده ،میخوام بدونم اگر زمانی خدانکرده کرونا بگیرم انتقالش به بچه به چه نحوی هست ،آیا براش خطر ناک هست یا مثل سرماخوردگی میمونه

نگران نباشید در این وضعیت فقط میتوان با رعایت کردن ،احتمالش رو کاهش بدیم.ولی بیش از حد بهش فکر نکنین...انشالله که هیچ وقت بیمار نشین ولی بیماری در بچه ها اکثر اوقات شدت کمتری داره

🙏