ف.ت
عنوان :

پلاتین گذاری ران پا و زاویه دادن زانو

متخصص ارتوپدی
با سلام خدمت شما جناب دکتر
من چند باری ازتون بابت شکستگی پاشنه پای خودم سوال پرسیدم و زحمتشو کشیدید
عکسی که میفرستم مربوط به همسرم هست که ایشون هم 9فروردین تصادف کردن و 10ام ران پا حراحی شده و پلاتین گذاشته شده،بعد حدودا 18روز گچ گرفته شده و توی 28اردیبهشت گچ برداشته شده
دکترش گفتن حرکت دادن و زاویه دار کردن زانو تا حدود 90 الی 120 درجه برای ماه اول یعنی خرداد در اولویت هست
اینم بگم که همون فروردین ماه بهش گفتن تا بتونه راه بره حدودا شهریور یا مهر میشه
مشکل اینه الان با فیزیوتراپی حدود 10جلسه زاویه پاشو تونسته به 60_70برسونه و زانو ورم زیادی میکنه همراه با درد، دکترش گفتن تا 7_8ماه ورم طبیعیه
سوالم اینه بنظر شما مطابق عکسش اول حدودا چقد طول میکشه بتونه راه بره؟
دوم اینکه گفتن 7_8ماه ورم طبیعیه بنظرتون آیا منظورشون این بوده که راه بره 7_8ماه طول میکشه؟یعنی بعد راه رفتن هم ممکنه پا ورم کنه؟
عکس آخری عکسی هست که بار اول گرفته شده
در کل میخاستم نظرتونو بدونم
ممنونم ازتون

سلام .خدارو شکر عمل خوب انجام شده.تورم بعلت اسیب بافت نرم تا 8 ماه طبیعیه و کم کم رفع میشع.فیزیوتراپی کمک میکنه زودتر تورم و التهاب رفع بشه و خم کردن زانو خیلی مهم هست چون از عوارض شکستگی خرد شده نزدیک سطح مفصل زانو،خشکی مفصل و محدویت حرکت زانو هست

ممنونم آقای دکتر
ببخشید خواستم نظرتونو بدونم بابت زمان راه رفتن،اینکه حدودا چقد طول میکشه راه بره بنظر شما؟ مثلا تا 2_3ماه دیگه میتونه با عصا راه بره؟
و زاویه خم شدن بنظرتون الان که ماه سوم هست چقد باید باشه؟مثلا تا 90 یا تا 120؟
و اینکه فیزیوتراپی رو شروع کرده حدود 10 جلسه، بنظرتون برای رسیدن به زاویه مورد نظر از زور و فشار دست استفاده کنه؟
از cpm میتونه استفاده کنه؟
مچکرم

اگر در نظرسنجی پایان مشاوره مشارکت کنید ممنون میشم.