ز.ن
عنوان :

خارش و قرمزی و سوزش و آبریزش چشم

متخصص چشم پزشکی
با سلام من 31 سالمه مدتیه چشمام خیلی درد میکنه احساس سنگینی تو چشمام دارم مدتیه خیلی با موبایل و لپ تاپ کار میکنم چشمام قرمزی و سوزش و خارش و آبریزش داره قبلا یه مدت تو تاریکی با گوشی کار میکردم اینطور شدم کمتر با گوشی کار کردم بهتر شدم ولی این مدت بخاطر کرونا چن دانشجو هم هستم کلاسای مجازی و همه کارام با موبایل و لپ تاپ هستش دوباره اونجوری شدم این بار شدتش بیشتره و مدام دچار سردرد میشم در ضمن من از موقعی ک شبا تو تاریکی از گوشی استفاده کردم صبح ها که از خواب بیدار میشم و چشمامو باز میکنم واسه چند ثانیه جلوی چشمام کاملا تاریکه هیچی نمیبینم مثل کوری موقت بعد از چند ثانیه خودبخود خوب میشه و جلوی چشمام روشن میشه یکی دو روز هم بر اثر فشار زیاد دچار دوبینی موقت شدم که با استراحت خوب شد چشمام احساس سنگینی و خستگی داره حرارت داخل چشمم زیاده انگار داخل چشمم داغه آب سرد میزنم موقت خوب میشه ولی بعد دوباره شروع میشه چشمام همش قرمزه و سوزش و آبریزش داره و میخاره مخصوصا گوشه داخلی و خارجی چشمم خیلی میخاره از گوشه داخلی چشمم چرک بیرون میاد البته سفیدرنگه و گوشه خارجی چشمم وقتی میمالم یه لایه نازک سفید مث چرک داخلشه با انگشت یا دستمال درمیارم با درد چشم دچار سردرد هم میشم بیشتر هم چشم چپمه سردرد هم فقط طرف چپمه کلا فشار طرف چپمه و چشم چپم دوبینی موقت هم که داشتم و خوب شد چشم چپم فقط بود الانم از خواب بیدار میشم بازم تا چند ثانیه همه جا تاریکه هیچی نمیبینم بعد خودبخود خوب میشه در طول روز چندین بار این اتفاق میفته انگار چشمام نگاتیو میشه مثل وقتی از تو آفتاب یه دفه میای تو خونه و تا چند دقیقه همه جا تاریکه بعد کم کم روشن میشه چشمم در طول روز همینطور میشه البته چشمام خیلی خوب میبینه همه چیزو خوب میبینم و تار نمیبینم فقط مشکلم همین تاریک شدن چشمام و سوزش و خارش و قرمزیه و اینکه امروز از خواب بیدار شدم چشمامو باز کردم داداشم گفت چرا چشم چپت کجه واسه چند ثانیه چشم چپمو مالیدم خوب شد دیگه اصلا کج نشد و انحراف نداشت همش موقتیه در ضمن من سینوزیت هم دارم و گوش چپم عفونت کرده دو سه روزیه قطره میکساکورت واسه گوشم و اسپری بینی فلوسینوز واسه سینوزیت و قرص کو آموکسی کلاو هم مصرف میکنم ولی مشکل چشمم قبل از مصرف این داروها هم وجود داشته با اینکه فیلتر نور آبی گوشی و لپ تاپم رو هم فعال کردم بازم چشمام درد و تاریک شدن ناگهانی داره دانشجو هم هستم و نمیتونم استفاده از موبایل و لپ تاپ رو کامل کنار بذارم میشه لطفا راهنماییم کنین که بیماریم چیه و قابل درمانه؟ با توجه به شرایط کرونا امکان مراجعه به پزشک رو ندارم میشه لطفا بگین چه دارو یا قطره ای باید مصرف کنم؟ تاریک شدن موقتی چشمام خیلی اذیتم میکنه چن در طول روز چندین بار اتفاق میفته و واسه چند ثانیه هیچی نمیبینم دچار کوری چند ثانیه ای میشم. ممنون

ممنونم من اشک مصنوعی هم استفاده کردم فایده نداشت ژل چشمی از چه نوع و چه مارکی استفاده کنم؟ قطره نوع دیگه میتونین بهم معرفی کنین چن تیرلوز و فلوکورت و بتامتازون رو مصرف کردم تاثیری نداشتن
منظورتون از شامپوی چشمی مثلا شامپوی آرگوسول هستش؟
در طول روز هم بک گراند گوشیم تیره باشه؟ فیلتر نور آبی گوشیم رو در طول روز هم فعال بذارم یا فقط شب فعال کنم؟

من تو این فاصله که شما جواب دادین رفتم داروخانه بهم قطره فلوکورت و ژل چشمی ناژو تیرز دادن اینا مناسب من نیست؟ باید دوباره بگیرم؟ ژل چشمی نگفتین چه مارکی بگیرم و دقیقا برای چه موردی برای خارش؟ سوزش؟ یا مورد دیگه؟ نحوه استفاده از شامپو آرگوسول و قطره و ژل چشمی رو هم ممنون میشم بهم بگین آقای دکتر من همش فشار توی سرم هستش و سرم درد میکنه مخصوصا وقتی از حموم میام و موهام خیسه حتی با اینکه موهامم خشک میکنم بازم سردرد دارم امکان داره چشم دردم هم علت اصلیش بخاطر سرم باشه؟کلافه شدم از بس مسکن خوردم
راستی من سابقه مشکل معده و گوارش هم دارم یه مدت معده م میکروبی شده بود که با دارو خوب شدم

ممنونم
قطره های خارجی کدوم نوع عالیه؟
الان مشکل من دقیقا چیه؟ خشکی چشم گرفتم یا چیز دیگه ای؟

فعلا خشکی چشم رو درمان میکنیم تا ببینیم که به چه نحو پاسخ میدید