خ.ن
عنوان :

آزمایش خون

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام خانم دکتر وقتتون بخیر . بازم مزاحم شما شدم ببخشید میخواستم نظرتونو در مورد این ازمایشه بدونم .
خانم دکتر دوشنبه بود که احساس کردم قفسه ی سینه م انگار تحت فشاره و هر ان انگار حالتی شبیه غش کردن بهم دست میداد سریع رفتم اورژانس اینو برام نوشتن ازمایش خونه . یه سری علایم شبیه پرکاری تیروئید دارم واقعا نمیدونم برای رفلاکسه. برای لوزه است یا حشره کشو و وایتکس به نظرتون به چه متخصصی مراجعه کنم . ؟بازم ببخشید و ممنونم بابت لطف و توجه تون

سلام این آزمایش که ارسال فرمودین نرماله مهمترین مسئله در احساس درد قفسه سینه و تنگی نفستون موضوع قلب است تا حالا اکو شدین؟

ممنونم. حقیقتش تا حالا هیچ گونه احساس ناراحتی شدیدی تو ناحیه قلب نداشتم البته خانم دکتر دوران دبیریتان یه چند ماه بینظمی و کوبیدن قلبو داشتم ولی تشخیص دادن کم خونم .بدون اکو و نوار قلبو اینا.. نه اکو نشدم خانم دکتر . پس باید به یه متخصص قلب مراجعه کنم؟

برای اینکه خیالتون راحت شه بهتره یه اکوی قلبی بشید

بله حتما در اولین فرصت میرم و جوابشو جدا از دکتری که میرم رو باز میارم خدمت شما .ملاحظه بفرمایید . خانم دکتر بازم به خاطر توجه و دلسوزی که به خرج میدید حتی روز تعطیلم باز محبت میکنید و پاسخ میدید بینهایت ممنونم در پناه خدای بزرگ باشید .
🙏

خواهش میکنم وظیفه است سلامت باشید.

بزرگوارید .خانم دکتر سالاریه عزیز
🙏