س.ن
عنوان :

ورم و درد شدید شست پا

متخصص ارتوپدی
سلام خسته نباشید از دیروز ظهر انگشت شست پام ورم کرد و درد گرفت تا شب درد و ورم خیلی بیشتر شد از درد نتونستم دیشب بخوابم الان هم خیلی زیاد درد دارم تحملش سخته یکم هم قرمز شده ممنون
عکس التهاب پا و رادیولوژی مربوط به سه هفته پیش است که الان ورم خیلی کمتر شده و درد از بین رفته آزمایش انجام دادیم

سلام
درد ناگهانی شست پا بدون ضربه و آسیب در افراد جوان عمدتا مطرح کننده شروع بیماری نقرس هست.
در آزمایشات هم اوره خون شما بالاست که این هم تایید کننده است. هر چند پایین بودن اوره رد کننده نقرس نیست.
جای نگرانی نداره . اگر چنین دردی مجددا تکرار شد داروهای ضد درد حتما استفاده کنید. ایندومتاسین 75 ضد درد مناسبی در حمله هاست. نیازی یه عکس رادیولوژی وقتی ضربه ای نخورده نیست و نگران نباشید.
برای درمان طولانی مدت حتما به همکاران داخلی یا روماتولوژی مراجعه کنید ولی این کار اورژانس نیست. سر فرصت مراجعه کنید.

🙏