م.ش
عنوان :

راهنمایی فوری

متخصص ارتوپدی
سلام جناب دکتر وقتتون بخیر
مادر بزرگم 75 ساله ب دلیل درد شدید کمر و زانو حدود دو ماه هست ک حالت بستری نطلق پیدا کردن
ازمایش ام ار ای و عکس برداری و ازمایش خون و تراکم استخوان براشون تجویز شد ک در ادامه عکسشو ضمیمه میکنم و تشخیص تنگی کانال و ساییدگی و از بین رفتن غضروف و انحنا کمر بود و 30 درصد پوکی استخوان.

تا الان سه بار تزریق ژل ب دو زانو داشتن و حدود 12 جلسه فیزیوتراپی کردن و دارو و پماد روماتکس و ویتامین ب و لیبراکیم و سلکوکسیب200 براشون تجویز شد و عمل کمر و زانو
سوالاتی ک من دارم این هست ک با توجه ب سنشون و ترسیدن ما از عمل باز ایا راهکار دیگری هست؟
و درصورت لزوم ب اینکار کجا و کدوم بیمارستان رو پیشنهاد میدید ک نتیجه بگیرن و چ نوع عملی باشه و در مرحله بعد ایا بیمه اجتماعی تکمیلی رو قبول میکنن؟
ممنون میشم راهنماییمون کنین ک واقعا نمیدونیم چی کار کنیم و تکلیف چیه و درسته روند درمان تا الان ؟
ممنونم
گویا متن سوالم کامل ارسال نشده مجدد مینویسم

مادر بزرگ 75 ساله ام مبتلا درد شدید کمر و زانو هستن و ازمایش خون و ام ار ای و عکس بردادی از دو ناحیه و تراکم استخوان تجویز شد ک در ادامه ضمیمه شده و تشخیص تنگی کانال و ساییدگی و از بین رفتن دیسک و غضروف زانو و انحنای ستون فقرات و 30 درصد پوکی استخوان و اوره بود
3 بار تزریق ژل ب زانو داشتن و حدود 12 جلسه فیزیوتراپی و دارو و پماد روماتکس و ویتامین ب و لیبراکیم سلکوسیب 200 داشتن و بهتر شدن ولی همچنان بیشتر از 15 دیقه نمیتونن بشینن و بدون کمک واکر راه برن
سوالاتی ک من دارم این هست ک با توجه ب سنشون ایا جز عمل باز راه دیگری مثل لیزر و سایر مواردی ک پیشنهاد بدید هست ک مفید فایده بشه
و اینکه در صورت لزوم قطعی ب فقط عمل کدوم بیمارستان میتو نیم مراجعه کنیم ک با بیمه اجتماعی و تکمیلی قرارداد داشته باشن
و سوال سومم اینه ک زانو ارجحه درمانش یا کمر هر دو شدیدا دردناکه براشون
ممنون میشم کمک و راهنماییمون کنین ک چ کاری کنیم بهتره

سلام.در صورت درد شدید غیرقابل پاسخ به مسکن یا ضعف عضلانی در اندامهای تحتانی یا پرانتزی شدن زانوها توصیه به درمان جراحی میشه و در غیر اینصورت ادامه کارهایی که تا الان انجام دادین

نمیدونم این ها هست یا ن دکتر
عکس ها رو خدمتتون ارسال کردم
داروها و فیزیوتراپی بهترشون کرده ولی نهایتا یکربع ده دیقه بتونن بشینن و با کمک واکر راه برن

من در بیمارستان محب کوثر عمل میکنم که با بیمه شما جهت هزینه بستری و جراحی قرارداد داره ولی هزینه پروتز رو خودتون باید بپردازید و بعد مقداریش رو از بیمه تان پس بگیرید

جراحی باز باید بشن؟راه دیگه ای نیست

یا اینکه در بیمارستانهای تامین اجتماعی یا دانشگاهی تو نوبت قرار بگیرید

عملش چی هست ب چ صورت دکتر؟
با لیزر و امثالهم کاری نمیشه کرد
سنشون طاقت عمل باز رو داره؟

به نظر اول کمر و بعد زانو ولی بهتره قبلش معاینه بشن

اگه میتونین هفته بعد بیارینشون پیشم کلینیک ابن سینا

عمل باز برای سن تیشون مشکل زا نیست
کمر درد ایشون به باسن و به مچ پا میزنه و گز گز کف پا دارن

برای کمر شاید لشه با لیزر ولی به خوبی عمل باز جواب نمیده ولی زانو نیاز به تعویض مفصل داره

آیا غیر از عمل باز راه دیگه ای هست

قبل از جراحی از لحاظ قلبی بررسی میشن و به بیماریهای زمینه ای که دارن هم ربط دارهدارن

برای لیزر خودتون انجام میدید و کجا
هزینش چقدر میشه دکتر و ایا بیمه قرارداد داره
ممنون از اینکه جواب میدید با حوصله ما واقعا نمیدونیم تکلیفمون چیه الان

لیزر کمر را همکاران جراح مغز و اعصاب انجام میدن و تعویض مفصل را ارتوپد انجام میده

🙏