م.ش
عنوان :

مشاوره و راهنمایی

متخصص ارتوپدی
سلام جناب دکتر وقتتون بخیر
مادر بزرگم 75 ساله ب دلیل درد شدید کمر و زانو حدود دو ماه هست ک حالت بستری مطلق پیدا کردن
ازمایش ام ار ای و عکس برداری و ازمایش خون و تراکم استخوان براشون تجویز شد ک در ادامه عکسشو ضمیمه میکنم و تشخیص تنگی کانال و ساییدگی و از بین رفتن غضروف و انحنا کمر و 30 درصد پوکی استخوان و اوره بود
گویا متن سوالم کامل ارسال نشده مجدد مینویسم

مادر بزرگ 75 ساله ام مبتلا درد شدید کمر و زانو هستن و ازمایش خون و ام ار ای و عکس بردادی از دو ناحیه و تراکم استخوان تجویز شد ک در ادامه ضمیمه شده و تشخیص تنگی کانال و ساییدگی و از بین رفتن دیسک و غضروف زانو و انحنای ستون فقرات و 30 درصد پوکی استخوان و اوره بود
3 بار تزریق ژل ب زانو داشتن و حدود 12 جلسه فیزیوتراپی و دارو و پماد روماتکس و ویتامین ب و لیبراکیم سلکوسیب 200 داشتن و بهتر شدن ولی همچنان بیشتر از 15 دیقه نمیتونن بشینن و بدون کمک واکر راه برن
سوالاتی ک من دارم این هست ک با توجه ب سنشون ایا جز عمل باز راه دیگری مثل لیزر و سایر مواردی ک پیشنهاد بدید هست ک مفید فایده بشه
و اینکه در صورت لزوم قطعی ب فقط عمل کدوم بیمارستان میتو نیم مراجعه کنیم ک با بیمه اجتماعی و تکمیلی قرارداد داشته باشن
و سوال سومم اینه ک زانو ارجحه درمانش یا کمر هر دو شدیدا دردناکه براشون
لطف میکنین کمک و راهنماییمون کنین ک چ کاری کنیم بهتره

فردا میتونید بیارید حضوری ببینمشون؟

سلام دکتر منزلشون کرج هست اگر بیاریم کلا باید بمونن اینجا
میخوام ببینم جز عمل درمانی داره از نظرتون ک بیاریم و شروع کنیم درمان رو با شما

پوکی استخوان که ندارن
زانو هم آرتروز شدید داره،فیزیوتراپی انجام دادن؟

همچنین اول باید کمر درست شه بعد زانو

پوکی استخوان 30 درصد دارن
بالا شرح حالو کامل نوشتم و مدارکشونو ارسال کردم
فیزیوتراپی هم 12 جلسه کردن

پوکی 30 درصدو نشونم میدین؟

ازمایش خراکم استخوانشونو ارسال کردم بالاتر

خب من ندیدم 30٪رو،اصلا تراکم استخوان درصدی نیست