ف.و
عنوان :

فرزند

متخصص روانپزشکی
با سلام دارای یک فرزند 13 ساله پسر هستم که چند مدتی هست دارای رفتارهای تهاجمی و پرخاشگری شده حتی بعضی اوقات بی احترامی میکنه که اصلا در خانوداه ام باب نبوده است لطفا راهنمایی کنید نمیدونم تحت تاثیر گروه همسالان هست یا علایم بلوغ و... لطفا راهنمایی کنید چه برخوردی با ایشان داشته باشیم دارای ذکاوت هوشی فوق العاده هم هست
با تشکر

باسلام

پرخاشگری نوعی واکنش رفتاری است که میتواند برخی اوقات و در حد محدود طبیعی باشد. ولی از طرفی میتواند یک علامت غیر اختصاصی از برخی مشکلات روانشناختی مثل افسردگی و وسواس و ....باشد. گاهی میتواند به نوعی نشانه استقلال طلبی فرد در دوره های مهم و پرچالش زندگی مثل دوران بلوغ هم باشد. در مورد فرزند شما اطلاعات کمی داریم بنابراین توصیه میکنم حتما همراه ایشان به روانپزشک کودک و نوجوان مراجعه نمایید.