م.م
عنوان :

شیر نخوردن

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر جان پسرم 7 ماهه هست دچار کولیط و رفلاکس هست. تو 4 ماهگی شیر خودم رو پس از 6 ماهگی به بعد فقط در خواب شیر میخورد الان به مدت 2 روز که شیشه شیر که بهش میدیم لب نمیزنه و گریه میکنه
این لیست داروهایی هست که شما تجویز کردین و در حال حاظر میخوره
شربت اوتسی کپ. پودر فرامکس. قطره بیبی کر. قطره اولتر د 3 . قطره ایزی کول . شربت زینک پلاس. ساشه امپرازول. قرص بکلفن.
ضمن اینکه شیر در هر ماده غذایی دیگه اضافه میکنیم نمیخوره. و از غذای سفت هم به شدت بدش میاد.
نخوردن شیر مشکل ایجاد میکنه؟ نیاز به اضافه کردن وعده غذایی بیشتر جایگذین شیر هست؟

سلام روزانه تا 5 داده داده و 3 وعده سیر کودک نیاز دارد اگر شیر نمی خورد
از شیرهای اینفترینی مستقیم یا داخل پوره و سرلاک و سایر غذاها میتوانید استفاده کنید