ر.ا
عنوان :

اسهال و دون دون شدن قرمز پوست بدن بعداز واکسن

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر. 8 روز پیش واکسن یکسالگی دخترم را زدم تا پریروز هیچ مشکلی نداشتند ولی از پری روز به شدت اسهال و تب دارند که بردیم بیمارستان و تبش کنترل شد ولی اسهال و دون های قرمزی که همه بدنشو گرفته خیلی اذیتش میکنه خیلی بهش مایعات میدم ولی اصلا محلول orsرا نمیخورد و طبق تجویز قبلی خودتان فعلا فقط زادیتن و مترونیدازول بهش میدم ولی همچنان اسهال شدید شده است. و این دونها ی قرمز نمیدونم علتش واقعا واکسنه یا چیز دیگری؟ خواهش میکنم کمکم کنید عکس صورتش را پیوست میکنم البته تمام بدنش از صورتش هم بدتر هستش
اقای دکتر احساس میکنم با مترونیدازول اسهالش شدیدتر شده و کپسول کروون را هیچ جایی پیدا نکردم
روتفلور هم هر روز بهش میدم

سلام
این ضایعات کهیر هستند و واکنش,به واکسن یا هر عامل ویروسی مانند کرونا و ... هم میتواند مطرح باشد

آزمایش خون
CBC diff ESR and crp
و مدفوع انجام دهید
رامنوفلور و مترونیدازول برای 5 تا 7 روز ادامه دهید

شیر بدون لاکتوز بدهید و رژیم فاقد لاکتوز را کامل رعایت کنید