ن.ا
عنوان :

بی اشتهایی و لاغری

متخصص بیماری های کودکان
سلام خانم دکتر عزیزم . پسرم 8 سالشه چند وقته هم وزن کم کرده هم بی اشتهاس چکار کنم

سلام دوست عزیز، میشه بفرمایید وزنش چقدر بود و الان چقدر شده؟ آیا بیماری تبدار یا اسهالی اخیرا داشته یا نه؟

من نظرفخاری هستم از ساوه
ویزیت قبلی 2 کیلو کم شده بود
بیماری نداشته
اما هر کسی میبینه میگه چقد لاغر شده
به اسم امیرمسعود نظرفخاری پرونده داره خدمت شما
نیاز به آزمایش و چکاپ کلی نداره ؟

چرا به نظرم براش آزمایش از نظر آنمی و اختلالات جذبی انجام بدیم، و خوبه معاینه هم بشه کامل، الان خدمتتون عرض میکنم آزمایشاتی که باید انجام بشه، یا بدید یکی از همکارا بنویسن یا دوشنبه دفترچه رو بیارید لطفا مطب خودم بنویسم.

CBC diff
ESR
CRP
LDH
BUN
Cr
Na
K
Ca
P
Alkp
T4
TSH
T3
T3RU
serum IgA
anti TTG IgA
FBS
U/A
U/C
SE (ova. parasite. fat drop. undigested food) ×3

اگر دکتر عمومی بتونن بنویسن انجام بدم تا آخر هفته جوابش رو بیارم خدمت شما
تشکر شما لطف دارید
🙏