ر.آ
عنوان :

ضایعه پوستی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام وخسته نباشید خدمت خانم دکتر
خانم دکتر پسر 11 ماهم روزیولا گرفت و خوب شد امروز که از خواب بلند شد دیدم بعضی جاهای بدنش مثل نیش پشه باد کرده و قرمز شده الان بیشتر هم شده چه کاری بای انجام بدم؟
10 روز پیش

این ضایعات، ا(لبته خیلی عکس واضح نیست و برجسته بودن خیلی مشهود نیست)،بیشتر به کهیر حساسیتی شبیه هست اما حساسیت های دارویی بیماری استیونس جانسن هم شبیه همین ضایعاته.

اگه میشه چندتا عکس دیگه هم بذارین

چهارشنبه تب کرد تا یکشنبه صبح تبش قطع شد
از یکشنبه تا سه شنبه هم دونه داشت و بعد کلا رفت و خوب شد

فعلا بنا رو بر کهیر حساسیتی میذاریم.البته بهتره از نزدیک معاینه بشه.داروی سیتریزین هر 12 ساعت 2.5 سی سی شروع کنید و اگر احساس میکنین ضایعات خارش داره از لوسیون کالامین دی استفاده کنین

در غذاهاش اصلا ادویه استفاده نکنین و میوه فقط سیب بخوره.تنقلات مثل کاکائو و...نخوره.اگه از فردا درحال بدتر شدن بود یا اگه تا 3 روز خوب نشد یا اگر دچار تورم مفصل ها یا سرفه و تنگی نفس شد هرچه سریعتر به اورژانس بیمارستان کودکان مراجعه کنید

دارو فقط سفیکسیم دادم یه مرتبه هم ایبوپروفن
خانم دکتر بیماری استیونس جانسن خطرناکه؟

خوب با این عکسا که گذاشتین ،مشخصا حساسیته.حالا به چی نمیدونم.احتمالا به یه چیز خوراکی.درمانش همونائیه که گفتم.استیونس جانسن نیست.

قبل از تشخیص روزئولا دکتر بردم معاینه کردن گفتن گوشش عفونت داره بهش ازیترو دادن که من به شما پیام دادم که این شربت و نمیخوره و شما فرمودید به جاش سفیکسیم بدم
خانم دکتر صبح وسط پاهاش قرمز بود الان رفته به جاش شکم و گردنش اینطوری قرمز شده

اونو که بعد از مشخص شدن روزئولا قطع کردین.پس کهیرها حساسیت دارویی نیستن.نگران نباشین.با سیتریزین و گذشت سه روز بتدریج کهیرها محو میشن.اینکه یه جا قرمز میشه و خوب میشه یه جای دیگه ظاهر میشه از خصوصیات کهیره و اشکالی نداره

🙏
سلام خانم دکتر به پسرم یه بار دارو سیتریزین دادم تمام لکه های قرمزش رفت دیروز کل بدنش،سفید بود امروز صبح از خواب بلند شد دیدم رو صورت و شکمش دون دون قرمز زده این دونه ها با اون قبلی فرق داره

سلام.وقت بخیر.دفعه قبل توضیح دادم که تا 3 روز دائم کهیرها کم وزیاد میشن .طبیعیه.سیتریزین رو قطع نکنین.دانه های جدید هم کهیر هستن با شکل متفاوت

🙏