ا.ع
عنوان :

مقدار مولتی ویتامین

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر پسر دو سالو دوماهه مولتی ویتامین پدیاکیدز طبق فرمایش شما استفاده میکنه روزی 5 سیسی ایا کفایت میکنه باتوجه به بالای دوسال بودنش و اهن سیدرال هم روری 1.5 سیسی کفایت است در کنارش البته امگا 3 روزی 5 سیسی و استو کر هم شربت یک روز درمان 5سیسی استفاده میکنه

سلام همین مقدار دارو ها کافی است تا پایان سه سالگی با همینطور میتوانید ادامه دهید